Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Akcija pred godišnje odmore da se nakupi šta para sa strane za egzotične odmore. 2 poštena inspektora bi za dan zatvorili pola radnji u Sarajevu i zaradili u budžet milione KM.
_"Za rad bez ili mimo odobrenja, kao i bez rješenja o ispunjavanju minimalnih uvjeta za određenu kategoriju nadležnog ministarstva, inspektori će izricati rješenja o zabrani obavljanja djelatnosti i novčane kazne od 1.500,00 do 15.000,00 KM." A jeste našli datum kada ćete kažnjavati i zatvarati objekte. Papa dolazi, a Sarajevo vapi za smještajnim kapacitetima. Je li to mislite da ćete za 1 dan uspjeti sve da završite i sve ozakonite. Vozovi vam godinama prolaze. Prenerazila sam se kada sam pročitala da u Sarajevu ima objekata da rade bez upotrebne dozvole. A radeći bez upotrebne dozvole oni javno krše sve ostale zakone o kojima vi sada pričate. Pretresite sve i retroaktivno im naplatite potkradanje države.
Trpi,ili glasaj kako treba!
Biće "Tresla se gora, rodio se miš".
...a sta inace radite cijelu godinu?
as usual
hvataju zjale :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)