Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Definitivno ovim akcijama treba podizati svijest građana, i pozivati javno ljude na svaku ovakvu akciju. Da izađu i da čiste svi zajedno jer u većini slučajeva jedni bacaju, a drugi čiste.
Sve pohvale i za mjesnu zajednicu kosevo 2 na ovim akcijama ciscenja, naravno uz pomoc nacelnika. Mislim da bi se ovo trebalo organizovati cesce
Zelenilo i okolina se moraju cuvati, stoga sve pohvale civilnoj sluzbi za angazman
Ja znam da turisti koji dolaze najvise gledaju cistocu i uredjenost grada, tako da podrzavam svaki potez koji opcina ulaze u cistocu naseg grada i zastitu okoline
Prioritet i treba da bude zastita nase okoline, jer zaista lijepo je vidjeti kad su uredjene povrsine
Uvijek mi je drago kad vidim da se nas grad cisti, zaista sve pohvale
Svjesni smo da u nasem gradu ima puno smeca, tako da sve pohvale za centar
I bilo je potrebno da se ocisti oko stadiona, sve pohvale
Drago mi je kad procitam ovakve vijesti, da se cisti nasa okolina
Cuvajmo nasu okolinu
tako radite nesta j.b.o vam tito majku u p.ku
Bravo za akciju..nase okruzenje je odraz nas pa se nadam da ce gradjani ubuduce pokazati ljepsi odraz svoje kulture.
Sto vise gradjane osvjestavati o ovome ili je za neke vec kasno. Neko nase okruzenje ocisti, dovede u red, a opet ce neko bacati i nakon utakmica izgledati uzasno. Bravo za ljude koji su pokrenuli ovu akciju, ali je najbitnije da ljudi promijene sebe.
Vrlo pohvalno, ali uvesti kazne za one koji bacaju otpad. Neka baca ispred svojih vrata.
Da svako od nas vodi racuna gdje ce sta baciti ovoga ne bi bilo. Tuzno, stadion oko kojeg se non stop odvija saobracaj, neki dogadjaji da ovako prljavo bude. Svaka cast za akciju ciscenja, ali nista dok se gradjani ne osvijeste.