Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Spaniji na podrsci! Kad je fasisicka srbija napravila agresiju nad bosnom i hercegovinom spanija je jedna od zemalja koja je pomogla koliko je mogla bih-u! kad se samo pomislis da je monstrum \"batk\" srpski kasapin i genocidas zivio u spanji?!
... a vizni rezim unutar \"bih\"? Kojic - Sarajevo???
Hocel nam to Sejdo sredit bezvizni rezim hahaha! E grehoto moja!! Da mu Sejdo nije jako stisno ruku dok su se pozdravljali? To mu je najjace u cijeloj politickoj karijeri. I jos se hvali kako ima najcvrscu i najjacu ruku i kako svakom ko se sa njim jednom pozdravi to vise ne pada na pamet. Seljo Komsich!!! Daleko ce BiH sa ovakvim kreeteenima
A ja cekam da se ti sklonis iz te fotelje.