Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj papa je čovjek iz naroda i mislim da je humanista i treba da nam predstavlja čast što dolazi kod nas u Bosnu.....a ovi nacionalistcki debilni komentari normalni ljudi treba da ignorisu....dobro nam dosao
Dobrodosao papa, super reklama za Bosnu,sve bosance koji u njoj zive a posebno za miroljubivo Sarajevo,koje nikada nikome nije zeljelo zlo, da se posalje svijetu poruka mira iz ove napacene drzave i grada.
PAPA, DOBRODOSAO U SARAJEVO! Kao i svi dobronamjerni i pozitivni ljudi. E sad, zbog cega tolika halabuka, objavit ce papa da nece biti treceg entiteta, da ce konacno nestati dvije skole pod jednim krovom, i segregacija muslimanske djece u vecinski katolickim krajevima? Da ce se konacno zatvoriti institucije tzv. hz-hb, i ovo postati koliko-toliko normalna drzava? Bilo sta od toga?
https://goo.gl/bhm2Sq
velika je cast svakoj zemlji da joj u pohode dodje papa, pa tako i nasoj zemlji. ponosna sam sto sam bosanka, sarajka i sto nam papa dolazi. dobro dosao papa!
Dobro nam dosao Papa. Zao mi sto ovaj Papa nije mladji. Pokazao se kao dobar covjek,spoj modernog i tradicionalnog. Narod ga zbog toga voli mada mislim da Ivana Pavla nikad niko nece nadmasiti.
Svakog dobrog čovjeka poštujem a Papu. Posebno pozdrav za Papu Mir svima što u prevodu je Selam Alejk neka naši susjedi znaju
bujrum, bujrum u nase zajednicko sarajevo, dobro dosli.
Kao musliman mogu da kazem: Lekum Dinikim ve lije din (nama nasa njima njihova vjera). Svako tko dolazi bilo gdje u bosnu cistim namjerama, sirenja dobrote, utjehe, lijepih rijeci, sa namjerom da pomogne dobro je dosao. Nije mi jasno zasto vecina vas pokusava pogrdnim rijecima ili zajebancijom minimizirati njegov dolazak, cemu to, da li ce te biti sretniji nakon svih tih minusa ili pluseva, sta vas inace pokrece kao ljudsko bice ima te li neku motivaciju u zivotu! Da svi mi koji vjerujemo postupamo kako vjera nalaze bio bi fantastican svijet i zivot kod nas u bosni, sloge, prijateljstva, ljubavi, mira...Ali dajte barem mi bosnjaci koji petkom idemo na dzumu i slusamo hutbu, postupimo i radimo posteno i pravedno, cinimo dobro...a ne nakon izlaska iz djamije sve zaboravimo i radimo ista sranja i belaje kao ranije. Naravno ne generaliziram ljude ima njih na sve strane ustati i spomenuti. Dragi moji muslimani budite dostojanstveni i u govoru, ponasanju i u razmisljanju.
Ima jedna koja mi je zapela za uho od gospodina pape. Turci su izvršili genocid nad Armenima a u Bosni se desio zločin. Dvostruki standardi. Al et opet kad uzmemo sve njegove izjave više je pozitivnih i dobronamjernih.
Al ćevabdžije trljaju ruke.
ako dodete sa parama dobroste dosli.ovako da mi teska sirotinja placamo papici osiguranje iz drzavnog proracuna a on dode prazni dzepova netrebanam niko nimi sami sebi
Bogu hvala sto mnogi od vas primitivaca, koji ovdje vrijedjaju Svetoga Oca, ne znaju sto cine, pa ce im vjerojatno biti oprosteno. A kada odrastete i procitate barem jednu knjigu vise od jedne ili nijedne, pa barem svoju vlastitu vjeru upoznate 5%, tada cete se sramiti. Zamislite da se katolici tako razbacuju vasim Prorokom, a Sveti Otac je za nas poglavar Kristove crkve i izravna veza izmedju Boga i te Crkve, tj. vjernika!!! Razmislite dobro! Mozda zbog ovakvih ispada ni oni bi htjeli ne zele biti dio Islama. A mozda je to i dobro tako. Zivjeli mi svi.
Ma ignorisite primitivce! Kojih je istina puno. Ali ne i najvise! Ima u BiH dosta dobrog i jednostavnog naroda, koji se raduje posjeti Pape. Velika vecina Muslimana se raduje njegovoj posjeti! Treba ignorisati pojedine prgave individuee na ovom Klixu. Oni ne stoje za cijelu BiH!
Neka pape, mislim ne znam covjeka uzivo samo preko slika, mislim znam iz novina da je u dusi dobar i pomaze svakom zivom na svijetu, meni nije ali ja vjerujem da pomaze svakom gladnom ko mu se obrati, cak sam siguran da i cuje kad ga zovu siromasni, cuo sam i da je toliko jak da kada sa prozora pozeli da se zaustave pojedini ratovi odmah se zaustavljaju. Isto znam da njegova ljubav kada pozdravlja ljude na hiljadu stranih jezika dopire do svakog covjeka na planeti i u njemu budi mir, toleranciju, ljubav, spokoj, dobrodusnost, poslusnost itd..Neka pape
Koji ste ludaci da pape mira ostavi covjek ko svaki covjek mogu i ja mira da ostavim .
gdje su bili pape, i ostali svjetski visoki predstavnici religija kada je u Bosni i Hercegovini bjesnio rat?! svijet nam je davno pokazao sta misli o nama. ne trebate nam sad.
glava me zaboli koliko si glup
Il si premlad pa ne znas ili si bezobrazan pa ne zelis znati gdje je tada bio Papa i sto je ucinio za BiH i sto je Katolicka Crkva ucinila za civile. Ili se mozda od rata bjezalo u Tursku i Arabiju...? A koliko vas je tek rodjeno u RH? Koliko zivota nahranjeno i spaseno? Koliko je obroka podijelio katolicki Caritas, koliko rana privijeno od strane katolickih casnih sestara i svecenika?....pitaj obicne ljude, Bosnjake, vjernike i ljudine, pa neka ti kazu....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)