Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja vala uopste ne znam zasta hapse ove nase junake,mislim mogu oni da ih hapse, al oni su i dalje nama heroji jel tako
OCEKIVAO SI TI MOJ K U R A C? TI SI SAMO OCEKIVAO DA CES KLAPITI OVDJE DESETAK MILIONA DOLARA, ALI SI KLAPIO SAMO TRI JER TI GA JE DODLO SHUKNO I OD NJEGA SI DOBIO K U R C I NU, A OD Z L OC I N C A HARIJA SAMO TIR MILIONA ZA SVOJE BUDALASTINE KOJIMA LAZES NAROD..
i nemoj te pljuvat po zrtvama srebrenice, niste dostojni svi zajedno spomenut srebrenicu! vidjeli smo vase pravde!!!
a bosnjaci ne ocekuju od vas breamertza nista! seselju nema jos presude poslije sest godina karadzicu nema presude poslije godine ipo ukinuse vize srbiji i ako znate da ona krije i nije ispurucila ratne zlocince ratka mladica i hadzica mi od vas ne ocekujemo nista vec samo manipulaciju i gazenje pravde! hitelr je mala maca za srbe i sve njihove saveznike! ko kad bi u nuremebregu njegovali hitlera, gobelsa, eismana, mengela, eto sta vi radite u hagu!