Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle, ovdje cete biti kaznjeni samo ako nemate bilo kakvu drustvenu funkciju, odnosno ako niste u nekoj vezi s onim ko je ima
koliko su bicakcic i brankovic pokrali ovu državu samo u jednoj stavci (stan od 300.000 KM ) ovi to ne mogu da deset godina razbijaju prozore, pa vi vidite kako sudstvo djeluje.
E eto nam države i zakona gadi mi se više živjeti ovdje. Zakon nije i nikada neče biti isti za sve sada se to pokazalo. Radonjčić pošalje Rađu da dijeli pare ljudima da bacaju više kamenja na policiju i vladu i nikom ništa.Da sam kojim slučajem samo uzeo kamen u ruku dobio bih 20 godina robije. VRATICE SE VALTER !!!!
Svaka cast,ja sam mislio da ce bas zaglaviti zatvora kakvo su im djelo namjestili. Ima pravde,neka su se ljudi borili,pa malo lupanja nije na odmet ako ce se nesto promijeniti. Pozdrav Iz Banja Luka.
I NEKA ME SAD NEKO UBJEDI DA JE PRAVDA PREMA SVIMA ISTA. DA SAM JA RAZBIO PROZOR I DA SU ME UHVATILI DOBIO BI TRI METRA ZATVORA, A OVI ORGANIZOVALI RAZVALJIVANJE GRADA I NIKOM NISTA. AFERIM ZA NASE \"NEZAVISNO\" SUDSTVO.
ebace im m....
Vratijo se Walter:)