Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKA ČAST! NAPOKON NEKA LIJEPA VIJEST! ZNA SE KO SU BILI AGRESORI! PRESTANITE IZJEDNAČAVATI ŽRTVU I AGRESORA!!!!
Tebe kao da je radovan začeo u studentskim danima :)
Strasan samar za sve srbe iz bosene. 1 .Gradjanke i gradjani fedracije BiH nemojte se cuditi sto ce sada svi gradjani i grdjanke RS da izbace ono tzv BiH. 2. Mesar ( dodik ) ce sada imati jos vise argumenata o nefunkcionalnosti tuzilastava i suda BiH a samim tim i BiH. 3. Negiranje srecrenickog genocida ce biti jos strasnije 4. Mira u kuci ce biti sve manje. Ne znam zao mi je sto multikulturalnost gubi sve vise smisao postupcima svih nas zajedno..
hajmo, kospica, kospica,... jos vruc fisek.... kupuj kod domaceg: http://www.etronmarket.com/
Koliko ima danas Srba u Sarajevu a koliko je bilo 1992?
E moji ta.libanci , ovako samo ubrzavate raspad ove smrdljive bih...
Samo naprijed, ovako radite direktno na osamostaljivanju konačno slobodne RS
ps;to sto pise SARAJOVU je tacno jer nema vise toga grada,sada je kojo,tojo,sarajovo i sve ostalo sto cine novokomponovani gradjani tamnog vilajeta.
Ganiću Bošnjače, čaršija je uz tebe! Samo vrati Gadafijevo milionče za Gž. djecu koja su tamo bila.
hoce li sada bosna biti jedinstvena ili ostaje na 24%???
J€bem te u tu s1su što dojiš dijete, dosadna si više.
ovaj juda je izdo vlastiti narod.
I mi ne mozem vjerovati koliko si ti glup!!!!! Pise SARAJOVO!!!! Fraza koja je koristena u sklopu kampannje za njegovo oslobajdanje!!!! Dijete idu radi domaci, a ostale ozbiljinije stvari ostavi starijima!
Igra rijeci, razmisli malo duze i skontat ces i ti ;)
Jel iko skontao sta pise na plakatu iza njega? SARAJOVU? :S NEMOGU VJEROVATI
Ovima što im je raša heroj nek je na sramotu, pa njima bi heroj trebao biti Jovo da išta dobro misle svojoj djeci a ne Jovanu. NENORMALNI RATNOHUŠKAČKI STVOROVI.
P i H je jedna od nejkorumpiranijih zemalja na svijetu ,sto naravno podrazumijeva i \" Pravosudje \" mislim da ne treba dalje komentarisati ,ko ima nesto u glavi i trunke objektivnosto zna o cemu se ovdje govori ! Fuuuujjj !