Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde sto moras cokoladu i kesu ponijeti na pregled...,ali sljem je nesto novo
Dok se Mile Ugrаda i njegovi mali a grabežljivi Dodikivci ugrade i utale dobro im je ostalo para za krova i plafona. A i šta će im plafon i krov u bolnici? Umjesto toga mogu razapeti šator pa zvati međeda iz Laktaša da im pjeva i igra.
Stvarno sramotno i nedopustivo. Zar se ovo moze dopustiti?
Pao Srpski plafon u Srpskoj bolnici koju je otvorio Dodik Srbin, i zamalo nije nastradao Srbin...100 mu Kačavendi
kakve ste vi budale vi klixovci, kakva vam je ovo vijedt zivi bili...zar zasluzuje mjesto na ovakvom portalu...
Zasto mi se cini da je ovo svakodnevnica??
https://youtu.be/gQ8fMCvhvSM
ma dobro je to nije niko izgino, navikli smo mi na to
kakvi su nam ovo bajkeri dosli?
PADE PLAFON KO SRBI NA KOSOVU
Sreca pa nije otpala ploca jedna
Jao Kliksa :-))) Samo odabrane vijesti iz RS i Srbije. Nema takve pakosti i zavisti nadaleko. Dno dna. Uskoro breaking news - "Jednom Srbinu iz RS se odvezala pertla" Podnaslov - "Nema povrijedjenih".
Ispala je jedna ploca, i to je vijest, a to je naravno neki debil uslikao i poslao medijima...hahaha
pa kad se krmojeb iz Laktasa popeo da pregleda kako su uradjeni radovi ispod onolikog tovara qovana normalno je da ce doci do pucanja i poslije obrusavanja. Krmcina kad ide negdje treba teretni helikopter da ga vozi. Audi se narucuje posebno jer standardni nije napravljen za onoliki tovar.
Kako su napisali naslov, ocekujem potpuno neupotrebljivu prostoriju u kojoj se desio incident, majko draga sta je vijest
Za pocetak je to mali dio plafona