Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam rasist, niti imam šta protiv Roma, ali budimo pošteni, bolje su prošli i imaju jači status nego borci, invalidi i ostalo stanovništvo. U Romskim naseljima niču zgrade, dobivaju poslove, bave politikom i niko ih ne smije poprijeko pogledati.
samo drvene klupe i ici ce
ovdje treba za gusu uhvatiti roditelje........danas prodjem gradom a najmanje desetero cigancad (od dvije do sest godina) trci za mnom teto daj marku, teto daj kad si tako lijepa, teto zdrava i ziva bila daj marku.............djece mi zao a roditeljima bi pristala na muku........
i jesil im dala marku teto 😂😂