Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz praznog u šupljo
Kasni čelo; zvone telefoni, mijenja se izjava u hodu 🤣
Ništa od ove budaletine!!!
Nove sankcije koje ce dodika zasmijat i natjerati da jos pojaca psovke
Sve osim direktne smjene, zabrane bavljenja politikom i zamrzavanja računa cijeloj Dodik familiji, sve osim toga ja zamazivanje očiju narodu.
Oduzima mu ključeve helikoptera, sad i on mora sa autom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tacka 1: Zatvoriti koridor u Brckom za promet istok-zapad i obrnuto, zatvoriti zracni prostor dok se ne pocne postovati Ustavni sud Republike Bosne i Hercegovine. Zaustaviti sve novcane transakcije u i izvan Republike Srpske. Kad smo vec kod svega ovog, ime ovog entiteta je rasisticko jer svojata i iskljucuje sve etnicke grupe osim jedne, dakle mora biti i bice promjenjeo. Ovo treba provuci kroz svjetske i domace sudove, ne sumnjam da se proci - i ako bude nekih problema vratimo se na Tacku 1.
schmitove odluke su smješne,jadne ,bijedne i ponižavajuće...schmit i murfy nas sve prave budalom
Nista veliko nista nisi uradio..
Ništa ti rodjo nisi uradio, dzaba platu dobijas. Bolje se ne obracaj naciji, idi odakle si dosao. Svi nas jebete
Nisu mi jasni ovi is Srpske kao mi to ne priznajemo. Halo ba a sto bi vas i ista vase iko drugi jednako tako priznavao? Jedino mozemo pricati o totalnom ukidanju entiteta ili da ostanu eto pod uslovom da prestanete provocirati vrijedjati itd. Dosta je vise sjasite
Iiiiiii opet nista.
Iiiiii je li bilo sta?
A kako ce se sprovoditi te odluke, ko je zaduzen za monitoring toga? To sto su ovi zasjedali nekoliko dana u NSRS i na kraju tih nekoliko dana u puom kapacitetu radili (nicim izazvano) na necemu sto mogu u kantu baciti , kako se to pravda u RS-u kod "gradjana"? Trosenje resursa na gluposti i u krajnjoj liniji jalov rad, ili ti nerad ;-)
Samo neprijatelji nema no do sebe
Šmit ne može smijeniti Dodika jer nema mehanizme koji bi to osigurali i sproveli jer je logično da se on sam neće povući. Kad su se dešavale prije smjene političara OHR je imao podršku snaga EUFORa koje su tada bile (u mnogo većem broju u BiH). Šmitu treba mnogo veća podrška Zapada a to se neće desiti dok se ne desi nešto mnogo veliko što će na BiH staviti pažnju svijeta
Eh eto a on ima mehanizme za otcjepljenje. Kako da ne bjezi tamo
Ovdje veceras moze biti 10 hiljada vojnika.
Niti sam general niti političar, i ne pravim se da znam kako napraviti ovu državu onakvom kakvu je žele ni Helez ni Izetbegović ni Forto ni Nikšić, ali je definitivno da stranci nikad nikom državu napravili nisu i ovo bezm... obraćanje samo to potvrđuje.
Pa zna Šmit da on nije legalno izabrani visoki predstavnik. Zato i ne smije ništa.
Eto tebe ce pitati da mu das legitimitet
Ostavi sve opcije na stolu i izadje, nista znaci, trla baba lan da joj prodje dan
Ma mrs vise i ti i tvoje supacke odluke
Znači stoka se vraća u stado bez štapa i sankcija, što znači mi pokušavamo vi nedajte pa doklen