Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100% podrzavam u takve svrhe.
Na slici karta bih napravljena od kanabisa
Trebalo bi legalizirati u medicinske svrhe
ljudi biljka je, raste ko i sve ostalo sto raste, ne znam samo kako je nekome ikad palo da "zabrani". Jedini razlog je kontrola monopol i profit. Gdje god je dozvoljeno u svijetu, znamo da su nivoi kriminala smanjeni, a zu sve to dolazimo na temu DA JE LIJEK ZA X BOLESTI.
i kokain je biljka znate
Močna slika
Ako bi drzava legalizovala uzgoj i prodaju, trava bi poskupila, ali bi kvalitet porastao. Ujedno se otvara fantasticna mogucnost uzgoja za izvoz cistog kanabisa za medicinsku upotrebu, jer gdje ima bolje trave od hercegovacke?
Krajnji cilj je ulje kanabisa koje oboljeli kupuju na crnom trzistu.Kako znamo,cak i u najboljem slucaju,da se sve usvoji i odobri,apoteke ce vjerovatno to ulje prodavati po nekoliko puta vecoj cijeni,a oboljeli nemaju toliko para i opet ce se snalaziti ilegalno.
a eto parlament je kompetentan da ocjeni medicinske svrhe necega. postoje strucnjaci koji se bave time i sve sto treba da uradimo jeste da prepisemo zakon od neke naprednije drzave. barem nam to dobro ide.
Jučer policija otuđila 22 kile lijeka u Čapljini...i oni bi da se izliječe sami od sebe.
Ja bih volio da se legalizuje ako nista da se maknu ovi klosarcici s mracnih prolaza, da insani mogu normalno hodati i tako dalje
Treba njega uzgajati...
BiH vode dinosauri koji jos uvijek mozgovima zive u 1942, pogotovo kakvi sve likovi sjede po parlamentima kojima mozak ne moze obraditi 2 informacije istovremeno, smjesno je ocekivati od takvih spodoba da su u toku sa modernim znanjima i razvojem.