Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamislite debilnog planiranja,pa oni nisu niti planirali neki alternativni pravac do sada , znači shvatate li vi kakvi debili rade te planove nestručni ,nesposobni i dobro uhljebljeni.,užas..
mislim da je renoviranje najobicnije bacanje para jer sastav tla i ocigledno postojanje vode na onoj lokaciji ce vremenom unistiti sve ulozeno. zar im nije lakse napraviti cestu sa vanjske strane tunela, a isti jednostavno zatvoriti. na kraju mislim da bi taj zahvat kostao manje, medjutim nekom ocigledno nije u interesu da se potencijalno ustedi. unaprijed dogovoreni tender mozda?
treba to gledati sa vedrje strane, imat xemo jos jednu cestu!
Pasarelu preko ovog pravi
Rusi sve..
Izbusite novi tunel odmah pored. Kostace isto, a nece biti zastoja.
Napraviti novi pored starog poslije stari renovirati za suprotni smjer na buducem autoputu .
Renovirati će Crnaju a alternativni pravac Sarajevo Brčko Zagreb Split Mostar
@roleruler Sarajevo-Busovača-Vitez-Travnik-Bugojno-Prozor/Rama-Jablanica-Mostar ili za hrabrije Sarajevo-Fojnica-Prokoško jezero-Gornji Vakuf-Prozor/Rama-Jablanica-Mostar ili Sarajevo-Trnovo-Tjentište-Gacko-Bileća-Stolac-Mostar
Dajte posao Turcima ili Kinezima a ne samo Heringu i EA
Dobra Crnaja, ništa ne dirajte, molimo vas!
Probušite novi do njega, jeftinije bi izašlo
čim dvica ulazi u pratnji znaj da kraj tunela nije lahak 😂
Najeftinije minirati dio brda i tunel susiti u jezero i gtovo nema vozanja kamena i otpada sve mjesec dana
Busiiii busiii
Imal iko da radi za narod? Samo gledaju da kroz tenderisanje stranacke firme dobiju poso..