Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednog jutra, neko mi kuca na vrata: - Dobar dan, ja sam Jehovin svjedok, želio bih razgovarati s vama. - Hajde bujrum,uđi, sjedi,raskomoti se. O čemu si želio razgovarati? - Ma pojma nemam,još me niko nikad u kuću nije pustio :)
Ja sa "Jehovinim svjedocima" imam izuzetno pozitivno iskusto.Ti ljudi su jako kulturni, načitani, imaju fantastičan pristup i nisu naporni ni u kom pogledu.Čestitam svjedocima i eto mene u "Skenderiju", barem da prisustvujem u subotu i nedjelju.
Drug,nemam ja nista protiv tih ljudi,sala je bezazlena...a mozda daje i neku realnu sliku stvarnog stanja :)
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Taj Jehovina mora da je nesto opasno zgrijesio kad mu treba 3000 svjedoka
Ko nije imao priliku da sjedi s Jehovinim Svjedocima taj ne zna šta su kulturni i iskreni ljudi... ;) A u ostalom svoje voli,tuđe cijeni... ;) P.S amko šta će ti taj uzvičnik?
Hahahaha, slika broj 2 svi zaspali, kao da je sastanak savez komunista
jel zna neko koliko je vjernika akoliko ateista bilo prije rata na tlu ex yug? do kraja 80tih ja nisam znao ni za bajram ni za bozic ni sta je ko po imenu. kako su me samo komunisti drzali zaglupljenim ;). kazu u skandinaviji 90% ateisti. nekako se vjera u Boga javlja i odrzava u losim vremenima i teskim ekonomskim sitacijama kad se covjek kao i utopljenik za slamku, religiju, hvata.
mashala, tolerancije za drugacije vjerske svjetonazore! zajebano je to kada mislis da je tvoj bog pravi, pa bi represijom to dokazivao. ugledajte se malo vise na isusa/isu, a manje na bracu vjernike!
To su najveći izrodi iz svih vjeroispovijesti na svijetu.Oni izokreću naopako sve Kurran,Bibliju i Tevrat I sve objave od boga svemogućeg.Otićli su iz svoje vjere i izdali svoju vjeru i izmislil nešto novo.
I tvoju vjeru je neko izmislio, pa šta onda
Moju ,a i ostale vjere nije niko izmislio,nego su objavljene od boga,a ovi su udrobili i izokrenuli sve to.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kako sam ja njima mrtve jebavo kad mi na vrata pokucaju je*bem im sve jevrej do jevreja
Amko.amko 39 Ti se izgleda palis na ambalaZu, taj plasticni ojeh koji vidis ma njima je americki izum koji je obavezam ma radnom mjestu. Tebi izgleda kad bi neko lijepo upakovao gov no u celofan ti bi ga prije zgrabio nego socnu krusku
Ovaj amko.amko.39 je Jehovin svjedok dok na Dzumi postavlja pitanja!
stradaju oni izmedju sebe haha njima je zabranjeno da primaju infuzije krvi nakon neke ne srece pa da te pitam onda jer kazes da su pozitivni za drustvo, bil ti pustio svoje dijete da umre il bi iskoristio sve medicinske opcije da ti dijete prezivi?? vidis jehovi kazu da je bog odredio ko ce koliko dugo zivjet znaci zaboravi savremenu medicinu, ako je to tebi pozitivno nek ti bude meni je to bolest
ma kakav program za djecu, sve starudija
Koje li je to krivicno dijelo taj Jehova pocinio pa mu treba toliko svijedoka? Taj je haman nadmasio i Turkovica hej haj ......
iduće godine ima da se prepolove
Svjedoci? Pa je li ih zvalo tužilaštvo???
Jehovini svjedoci do sada, niti su imali inkviziciju, niti džihad i zbog toga su po meni pozitivni za društvo. Ne znam da je bilo ko nastradao zbog njih
Nisu, al su zato dosadniiiiiiiii! Have you found jesus? Ma bjaaaaziiiiii!
Огњен Тадић (СДС), члан најужег руководства Парламента БиХ, недавно се заложио за отварање српско-бошњачког дијалога. Како Ви гледате на ту иницијативу? - Одлично познајем господина Тадића. Мислим да је Србима и Бошњацима веома потребна свака врста дијалога, свака врста разговора, било да то институционализујете или не. Мислим да из разговора не може ништа лоше изаћи, а потребно је да рјешавамо проблеме који између нас постоје. Апсолутно подржавам разговоре, дијалог, слогу и да се праве што бољи међусобни односи!