Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da su objektivne.. Najveca objektivna okolnost jeste nesposobna i korumpirana Vlada FBIH, bolje rečeno SDA/HDZ/SBB.. To je taj objektivni i nesposobni trio
Prva njuška SDA se ne bi složila. Smatra da je ona zaslužna za izgradnju dionice u mandatu jer ga je projektovala pet godina ranije. Ako ŽVALJU prevedomo u buduće projekcije lsijedi nam nakon usvajanja akciza projektovanje do 2021 a onda i početak izgradnje pred izbore 2022. AKo SDA pobijedi 2018 ! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/50080/zastupnik_ismet_osmanovic_odgovorio_sdp_u_nije_bilo_dnevnika_da_se_niksic_i_lagumdzija_ne_slikaju_sa_sljemovima_na_nekoj_od_dionica_autoputa.html
Gdje su do sada isle pare koje su se odbijale za registraciju vozila kao i za gorivo?
Znal ovaj Terzic gdje radi i ko mu platu daje. Imam osjecaj da ovo sto je napisano, da je neko za njega srocio text. Kakva objektivnost... objektivno planiram da cu biti milioner... fazon je sto je stvarnost drugacija... ebem vam pleme korumpirano!
u Bosni nista nije objektivno
Otkaz profesionalnim političarima, mrš u PM nesposobnu...neperspektivnu...demagozi prvoklasni...Koji nam vrijeme nepovratno oduzeše !!! KANDIDAT 1: ADNAN TERZIĆ
Koliko godina pričaju o izgradnji koridora 5C 😕 I u 2030. godini ćemo o njemu pričat 😰
😂😂😂
SDA košari samo znaju krasti u ime vjere i Bošnjaka sve goli kriminalci.Majku vam vašu kad god ste na vlasti samo kasu praznite u vlastite bžepove.SDP je za vas majka.
Njima sada nebi odgovarala ni radna akcija. Njima trebaju pare. Jebes autoput.
Sad zbog akciza stala izgradnja autoputa??? SDA se pocinje gubiti u izjavama. Toliko su se uvalili u lazi da vise ne znaju sta su juce pricali. Podsjeti me na onu pricu..." lezim u kadi a prozor otvoren. Ustanem da zatvorim...i neko ga prekine u prici. Kasnije ga pitaju sta je bilo dalje kad si zatvorio prozor. Kaze on...zatvorim prozor i vratim se i nastavim guziti.
Kad su državu zaskočili mogu i koridor 5C..kao da je to neki probkem? Bagra sve može.
Ovo mi lici na onu narodnu da rdzavu k...u i dlake smetaju.Tako i nama u svakom jacem poslu problemi
sda je rak rana ove države
Nacionalfasisti nikada nisu bili u stanju da grade nego samo da kradu i sruse. Kada vi odete i drzava profunkcionise, autoput ce biti gotov za godinu. Vi cete i onako biti u zatvoru pa predlazem da vas uposlimo na ovim gradilistima. Da harem nesto od ukradenog povratimo. Samo ne zaboravite, tu nece biti zabusavanja kao sada dok vladate!
JebemO VAM MATER NESPOSOBNU, pravite pisljivi autoput sto godina, imamo najskuplji auto put na svijetu, koje se cifre sve spominju u pm, pa Dubaji nam ne bi do sad ravan trebao bit....
-- objektivne okolnsoti koč Sva sreća da nemamo nikakvih subjektivnih slabosti. Inače trenutni saziv vlasti nije ništa ni obećao pred izbore i to dosljedno i ispunjava. Osim Draganovog trećeg entiteta, gdje također ima nekih trzavica !
govnima koji svake godine kupuju bijesna auta samo da je kredita da im mi vracamo.