Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sa 50000 nije moguce kucu sanirati, kamo li hitnu... realno....
Najgori skup neznalica je u Hitnoj.5 dana u strasnim bolovima dolazim,molim za inekciju,kazu kamen u bubregu.Ja sam na kraju jedva prezivjela van matericna trudnoca sa izljevom krvi u abdomen. Kako vas nije stid? Tuziti vas treba.
@gooUser1564417212 imas li ti porodičnog ljekara? Kad si se mogla nakaniti 5 dana u hitnu dolaziti mogla si fino gdje si i trebala, prvo svom ljekaru u ambulantu a onda po potrebi, nakon anamneze specijalisti.
pozdrav za medicinski sestru koja nije htjela primiti hitan slucaj jer nije "ovjerena" knjizica bio je vikend a uredno imam zdravstveno
Umjesto da se funkcija HMP-a prenese na urgentnce centre u sklopu gradskih bolnica, i samim tim znatno ustedi, ausluga visestruko poboljsa, jer urgentni centri vec imaju i kapacitete, mi i dalje odrzavamo paralelnu strukturu HMP-a i (pre)opterecenost te ustanove. Nikako da neko pogleda par godina unaprijed.
Hitna pomoć prema standardima 70-tih. Nigdje na svijetu ova služba ne liječi bolesne. Svrha HP je da pruže trenutnu pomoć životno ugroženim i da ih transportuje u bolnice. Bolesnicima koji nisu životno ugroženi, daju prvu pomoć i upućuju u nadležne ustanove. HP treba premjestiti na KUM ili u državnu bolnicu, jer ionako svi pacijenti završe tamo.
Pored Gradske bolnice i punktova koje u gradu HITNA POMOC ima trebali su da imaju svoj prostor u Vojnoj ...Gradskoj bolnici ..bilo bi gradanima sve na usluzi I punktovi su dobro dosli Ilijasu Ilidi i drugim opstinama (SAMO IH APOTEKA TREBA PRATITI )
A onaj monstrum iza hitne, to zasmetao ovaj "yugo" izgled, novopečenim esdeaovskim investitotima??
nije toliko loš, dimenzijama je isti kao Socijalno i Šibica.
Treba napraviti pijacu i ostaviti samo info salter da djeli uputnice... rjesen problem...