Komentari (282)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je ovo cirilic???Je l' ovo ide u rusiju ili nato???
Dokument ide na engleskom jeziku u Brisel. Ovo što mi ovdje imamo je prijevod na naš jezik.
Nijedan krak mi nismo bize NATO niego prije 10 godina. BAkir i Zeljko su nas slagali, kao sto nas azu vec 25 godina
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Stranica 2 i 3 nema. Nema veze, sve je jasno, zavuko ga dodo do balčeka. Znači za bilo kakav daljnji razvoj saradnje sad će biti potrebno ponovo da Parlament BiH donese odluku i Presjedništvo BiH, što u principu znači korak nazad jer smo već imali potpisanu odluku oba ova tijela. Braoooo bake, braooo, veeeeeeliki si političar izrastao, sve za vlast , radim sve za vlast
Zašto na ćirilici?Glavno pismo je latinica
Brate jos su nam pismo nametnuli... jel jos ekavicu moramo da pricamo?
Ovim bi Srbi trebali biti zadovoljni, cak sta vise prezadovoljni, jer program je na cirilici, svetom pismu, koje dokazuje da je to nebeski narod.
Hvala gospodine Dodik.. Vi ste ipak pravi politicar
..bih je predana poboljšanju odnosa s nato ,bez prejudiciranja konačne odluke o članstvu.......čita li iko na ovom portalu ili... komentare pišu po automatizmu...sve što je srpsko i od srbina...pogano je ...aferim glodari!
Na strani 3 ovog Programa clanovi Predsjednistva su ponistili prethodnu odluku o pristupanju NATO-u i donjeli odluku da je za to potrebna nova odluka Predjsednistva. DAKLE DODIK JE POBJEDIO A KOMSIC I DZAFEROVIC SU IZDALI INETERSE REPUBLIKE BIH.
O tome ko ce i kad u nato odlucice Srbija BiH je ovde nevazna jer srbi upravljaju i imyju mehanizme da zaustave sto god hoce
to bosancima i hercegovcima nije potrebno, dok vi to sprovedete u djelo, narod BiH ce vec biti u NATO drzavama
Kakvi gloopani ovi SDA botovi ovde... Pa jeste li uopste pročitali išta, umobolnici, a? 😂😂😂🙏
Ovaj dokument nije za konacno clanstvo sto je normalno anp nije dokumet kojo daje konacno clanstvo pazite za ono sto se dodik hvata je to da pise ne daje konacno clanstvo ,a dalje srbi koji ne znaju kako izgleda pravi anp i tu pise nije dokument koji daje konacno clanstvo posto.vidim da se za to hvataju .LJUDI DA SKRATIM MI IMAMO SARADNJU SA NATOM I ZA TO NE TREBA SLAT DODATNI DOKUMENT
I ONDA NARKOMANI FUKARE I OSTALA MARVA PLJUJE PO SULTANU ERDOGANU. VIDITE KAKO DODIK DOĐE TOBE POSLE SASTANKA SA SULTANOM NATO PA 100 MILJA ZA ISLAMSKI CENTAR. DODIKA ZA JEDINOG PREDSJESNIKA GRAĐANSKE BIH.
Ovi ne znaju ni sta su potpisali cekaju da im nato kaze...ne zna doduse ni prosjecni bosnjo jer je prevod na cirilici
Glavna stvar je što se ovim dokumentom ponišava odluka predsjedništva o ulasku u NATO i član zakona o odbrani.O članstvu u NATO će se morati ponovo glasati u predsjedništvu i parlamentu BiH.Ovo je korak naprijed i korak nazad,odnosno ovo je ništa.Samo je Dodik dobio vjeće ministara i sve ove reforme će moći blokirati i usporavati ,a to mu je cilj.SDA i izdajnik Komšić su tu nemoćni.
I onda narkomani fukare neprijatelji Bosne i pstala marva pocnu da pljuju po Begu. Red bi bioo da se poklonite Begu.. Beg je Beg . A Beg nije cicija dace on i narodu nesto.
Ne zelim da citam rusko pismo...