Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HOCES LI STA PODUZETI ILI KLEPAT MJESECNO 20.000€ NI ZA STA!?!?!?!!
A Bakir se sprema na predizbornu turneju. Opet ce ovce popusiti ovaj cirkus, dok ispod radara prodje Izborni zakon, katolicki Srbi dobiju neku verziju svog entiteta, a mi ostanemo u Fildzan drzavi
šta će poduzeti kad je nelegitiman?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prvi korak ka rješenju problema je uviđanje problema. Ako pogledamo Dodika i njemu slične, oni najviše dreče da je BiH nemoguća za život, da je tamnica, da je mrze, da je treba srušiti. Istovrmeno, oni su ti koji u toj nemogućoj državi naaaajbolje žive, kao kraljevi. A oni koji zbog njih stvarno katastrofalno žive, penzioneri i radnici na minimalcu, im kliču. Pa jeste li vi ljudi normalni?
Šmite pusti te više šuplje priče i pisanja izvještaja, vidiš da te je izdala i Amerika i EU pa se prikl9niše rušiteljima BiH. Gonite se svi redom u milion PM
Svaka država ima pravo da se brani pa bujrum, otcijepite se.
Zašto švabi podržavaju naše katolike? Zato što su njihova opilad i što su ih krstili u 'rvate 1878. Sakriti svoju kop...d, svoju bruku.
Ovaj hajvan, švabo, ko' skonto!?
Dodik ruši sve a ko ga je zaustavio???Niko ,samo prazna prica i OhR i svega ostalog
Da li su spomenuta djeca od dodickog, jer žive u veoma teskoj finansijskoj situaciji, mozdA se baci i sergija u UN, nikad se nezna
ma Dodik je americki covjek i sve je do sada potpiso sto amerikanci traze.Ovo je sve igra da se ukine RS koja je nastala na zlocinu i genocidu,i na kraju ce tako i biti a ako se to desi niko protiv Dodika nece moci iz RS-a podnijeti krivicnu prijavu za kradju jer RS-a nece biti.Dakle dodik cini pravu stvar za BiH ukida RS a BiH je neupitna i nju nisu mogli razbiti ni mnogi jaci igraci pa ni 4 -ta sila Evrope 90-tih,samo polako.
Ali trebao je napomenuti da mu u svemu tome pomaže i khurva Čović.
Zapamtite , dokle god drugi , koji eksperimentisu sa Bosnom i Hercegovinom , budu trebali nasu trojicu budala , oni ce biti na vlasti .Kad ih ne budu trebali samo ce ih pustiti niz vodu .
Spasava Mile opljackano 57 firmi u privatnom vlasnistu..jebo te saban...koliko ih ima zuti i onaj skutor majmun iz Hecegovine...multimilioneri..oni sami mogu isfinansirat rat u BiH koliko su se nakrali.
Bjezite djeco eto Shmita ......
Bosnjo spavas li mirno?! Jel vidis sta se ponovo desava? Ovaj nas punoglavac zvani ba.kir ne radi amabas nista da opremi svoj narod za slucaj "nedaj Boze"
Kako ste ga postavili, tako ga i s maknite.
Ne znam šta ću s djetetom, eto vam ga pa ga vi vaspitavajte.
Ugrožava mir da bi spasio i sačuvao ono što je nelegalnim putem stekao,kao i njegovi sljedbenici..Narod RS-a živi na ivici siromaštva,sela su im kao iz 1945 god. a zašto,zato što su ih psihički ubili ,pa neki dan sam vidio u jednom od sela RS-a voze varburga,stojadina i Renault 4..A džemperi i jakne su im iz 1992 god,nekad mi bude žao tog naroda!