Komentari (303)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima Veleža, ima Starog Mosta, nestale su ustaše k'o i Herceg Bosna
@despot3 de bolan nemoj!!!!
@despot3 ImaVehleža u Vrapčičima, Stari most je mlađi od golfa3-ce , a pređi preko mosta pa ćeš vidjeti ni da ti zadnja tvrdnja nije istinita..!!
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Cijankalij, službeno piće Herceg-Bosne!
Iscenirano ...nece ga ni prikazati jer je negdje slobodan setkara se.. kako je moguce da je unjeo u sudnicu haga otrov...nema sanse
Nikoga ne mrzimo dok god ga podcjenjujemo, mrzimo ga tek onda kad ga smatramo sebi ravnim, ili kad ga cijenimo više nego sebe.
Nikoga ne mrzimo dok god ga podcjenjujemo, mrzimo ga tek onda kad ga smatramo sebi ravnim, ili kad ga cijenimo više nego sebe.
Jedina koja je ostala cista od zlocina i genocida,a ipak je svi mrze.Bit ce ona na svakom mjestu ubuduce.Hvala momcima koji su postavili na internet snimak https://www.youtube.com/watch?v=BuAt2frdLjM
Nadite odakle i kako je doslo do njega
Covjek je HEROJ on je maloumnici i vama valjao u ratu!!!! Zadojenici!!
borac za bosnu napusise kurca
General Praljak je učinio junački čin! To komedijaši ne mogu učiniti , jer nemaju hrabrosti niti dostojanstva. general Praljak je mogao izaći iz zatvora za par mjeseci, ali nije želio niti jedan dan živjeti kao "ratni zločinac" Nije mu bilo do slobode i komedijaša tipa srpskih i američkih, imao je ponos i dostojanstvo. Paradoks je da je slao konvoj oružja za obranu Sarajeva.Kamo sreće da je Hrvatska imala "agresora" kao Izetbegovićeva Bosna od Hrvatske!
@BoraczaBosnu On je teatralna kukavica,! Za cijanid spremni!
Svakako ce ga sprziti pa i zasluzio je da gori u paklu
Jos goru smrt od te je zasluzio
Prilikom obdukcije patolozi iz hrvatske su zakljucili da hrvatska nije izvrsila agresiju na beiha i da nije postojao udruzeni zlocinacki poduhvat celnika samoprozvane herceg bosne. 😂😂😂😂😂
Da mu slucajno ranije nije dijagnosticirana kakva bolescura.
Prvo nije imao snage da pogleda istini u oči. Drugo: odlučio da od sebe napravi heroja (naravano kod nekih Hrvata) po cijenu smrti.
Treće, što je i sam rekao, nije mogao da se pomiri s činjenicom da svijet zna da je zločinac. On je znao kad ostane sam sa sobom.
piejm na ex od dna do dna
Logičnije bi bilo da su obdukciji prisustvovali doktori iz Mostara nego stručnjaci iz Hrvatske.