Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ono Bakir i "Bakirčići" rekoše nekad jutros za Srebrenicu? Nek' je Centar njihov. Očekujemo dodatni "procvat" općine uz "sposobnog" Ajnadžića. Bagro samoživa i lopovska!
Bakir je samo izustio ono sto svako od njih misli. Svi bi oni dali pola Bosne za Centar.
Nek je sa srecom novom gradonacelniku
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Aferim Mladene, samo otmi Muniri, Durakoviću i onom malom pakašu Fikretu silnu lovu koju su poklepali.
Kakvu bona lovu?
Na Balkanu svi rade samo iz ideala, novac im je na poslednjem mestu!
PRIKAŽI ODGOVORE (31)
@krstjanin Samo da poentiram, da u Hrvatskoj petarda pukne, svi stranci će se razbježati i nikad ih više nećeš vidjeti!! Kao jato ptica!! Bosanci su tradicionalno dole i sa svojom dijasporom doprinijeli su razvoju turizma.To HR vlada dobro zna i cijeni!Zaradom većom i oporavkom, sve više BH gradjana ide u druge zemlje, kao i ja u Tursku, Albaniju, CG, Grčku, ali to je moj izbor, HR je dosta dosadnija, a i BH dijaspora isto to misli!!!
Ako ce covjek barem u ovoj jednoj opstini za pocetak od svih ostalih...unaprijediti je, uciniti boljom - super ! Ako ce tako biti, da se napredak vidi, da ljudi cuju moze se promijeniti sve i ici ka boljem...zato samo naprijed :D Pozz
Mozete se ljutiti na mene sasvim zasluzena pobjeda Grujicica ! Sramota za politicki vrh SDA
Cestitke na pobijedi . Sad je na tebi da budes posten , pametan i dobronamjeran prema svima u Srebrenici . Pokazi da se i to moze .
u bosni je nebiloza standard. gradjani su toliko navikli na nebulozne stvari da im je normalno postalo strano i nenormalno. evo na primer ova situacija oko nacelnika srebrenice. mediji od izbora govore novi nacelnik je SRBIN, stvorila se slika kako novi nacelnik mora biti MUSLIMAN. zasto mora? jel bitno da li je srbin ili musliman? valjda je bitno sta ce raditi na svojoj funkciji a ne koja mu je nacionalnost ili verska pripadnost.
Nazalost ne moze drukcije. Dayton dijeli citavu drzavu na tri + Brcko. Da se Dodik i izetbegovic bore jedan protiv drugog za mjesto, onda bi mozda drukcije bilo. ali sve dok njih dvojica budu kolege koje imaju Dayton iza sebe, oni rade sta god hoce. A podjela je cilj i jednog i drugog.
@MulanLabe ja mislim da mediji snose veliku odgovornost za sve. uglavnom furaju losu pricu o drugoj stani i stvaraju sliku kakva postoji.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bravo za načelnika i prve pomirujuće izjave ... Ako je Srbin nije aždaja
Nažalost, u opštini Centar su pare, a Srebrenica je siromašna!! To je jadno promišljanje naših aga i begova,!!! Zamislite u Hrvatskoj da Srbi vladaju Vukovarom??? Cijela bi se država preokrenula za 180 stepeni!!! A u nas niko ništa, pa ni malo sujete, s Bakirom će Bošnjački narod jednostavno nestati i bez Karadžića!!!!
druze eno u Kninu gde je pre rata bilo 95% Srba, sada nema ni 10% i naravno Hrvat je nacelnik, ne samo to nego celo Kosovo nije vide Srpsko, a vi se zalite za jebenu Srebrenicu koja je ionako u Republici Srpskoj
Nisu srbi krivi sto pola Srebrenice nije izaslo da glasa, niti sto se vecina muslimanskog stanovnistva sada nalazi u Sarajevu. Promjene demografija imas svugdje u Bosni, samo sto ti hoces i jare i pare za tvoju nacionalnu grupu. Kao sto je Izetbegovic i sam rekao, on je odabrao da osigura da ce Sarajevo biti njihovo, pa makar izgubio sve ostalo.
Čini mi se da neko nekome treba da se ispriča zbog gomile laži u javnosti, a i da iz moralnih razloga podnese ostavku. Al, stani kiksi! Mnogo očekuješ... :-)))
Zar ste ocekivai drukcije, stara isprobana budelastina, ne vjeruju ni sebi, a kako ce drugim.
Srbin da ima obraza nebise uopste kandidovao na tu poziciju stose tice Srebrenice i slicni mjesta!? Ali srbi nemaju obraza al oni nisu srbi oni su popravoslavljeni Bosanci sam sto im svecenici tumace istoriju iz lazni izvora pa oni misle dasu serbi .O njima sam naj ruznije................
Tebi su isprali mozak, tako da i ne znas istinu, ali ako Ameri pobijede Ruse eto ih u Bih po vas. Vama su najvise pomogli, a i vi ste njih.
Bošnjo da ima obraz ne bi dopusto da Alija 92 bude nelegitimni predsednik, a pogotovo da produži svoj mandat, a za izgovor koristi ratno stanje. Prvo ustanovi ko si ti i ko je tvoj narod, da te podsetim da su vas osmani stvorili i prekrstili u bošnjake što na turskom znači ništarija, pa tek onda možeš držati pridike drugim narodima ko su i šta su.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
sramota
sta je sramota?
Kakve veze ima Bakir i SDA sa činjenicom da skoro cijela prijeratna Srebrenica danas živi u Tuzli i Sarajevu? Da ih se 50% vrati rodnoj grudi imali bi Bošnjaka za načelnika a ovaj Grujičić ne bi imao ni 20% glasova.
pa sda ih je raselila kako bi imali vise glasova u tuzli i sarajevu. Al nekima to nikad nece biti jasno
Nek je sa srecom
S jedne strane mi je žao što je izgubio, ali s druge i nije, jer se naroda treba uvijek sjetiti, a ne svake četiri godine
Jedini narod koji zivi od senzacija su muslimani iz Bih, svaki dan prave neke nove situacije, izmisljaju, montiraju lazu, predvidjaju, a puna su im usta kako su svugdje ugrozeni. Oni su u stvari svugdje u svijetu angazovani kao ucesnici teroristickih napada. Drago mi je radi zapada koji ih je podrzavao dok su zavrtali usi drugim. Sada se pocelo vracati pomalo, neka trazili su. Mnogi ce reci da je genocid bio malog obima.