Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je samo ovo sto Dodik ima a, naravno da nije, evo mu moje sve
Trebamo skupit bar jednu ratu da platimo hudi dodo
@jasam10 ... ma ovo su obične gluposti. svi prepisali najvrededniju milionsku imovinu na užu rodbinu, a prikazuju neke štale, šupe, barake i sl. dodik je gospodin za ove miševe.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kako stvari stoje,ja sam bogat čovjek.
@poglavica Miletova imovina je 5x veća nego što se navodi , Željkova ni sa ženom mu nevrijedi toliko a Džafer i sa prodajom karpuza i dinja nemere dostići zadatu cifru...
@poglavica ako imas nesta vako onda jesi. Da si pametan ne bi svoje bogatstvo poredio na osnovu tudje svojine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Komšić ima stan od 120.000 KM, a dužan 119.500. Ako dodamo kamate, čovjek je u minusu i treba ga pomoći
kada će se objaviti ne imovinski kartoni njihovih žrtava
Dodik slovi za jednog id tri, najbigatijeg u Srba! Procjena je da mu se samo nekretnine oko Balja Luke kreću oko milijardu KM. Tu je onda Kipar i firme na Kipru, u Srbiji, i naravno u Rusiji. Rusija neda podatke, ali ako se vidi njegov tal u Modrići i u građevinarstvu - onda je sve jasno. Jasan je i onaj kredit 0d preko dva milona u PB!
Iz ovog clanka moze se zakljuciti da Zeljko Komsic ne zna racionalno upravljati novcem, s obzirom da je od kraja rata do danas zaradio samo od plata preko 1.000.000 KM, a kako vidimo, morao je uzeti kredit od 110.000 KM.
Dodik posjeduje cjelu republiku srpsku i preko pola miliona ovce u njoj. Naravno ima tu i druge pasmine kao sto je: konj spiric, magare radmanovic, gicko prasic stevandic, i koza cvijanovic,🐐 I Njegova malenkost teleca glava 🐂
Ja bi to uradio ovako; koliko su ova trojica pojedinačno platili do sada poreza državi?
Ili malo bizis meritokratije. Ko plati najviše poreza državi, sljedeće godine vodi državu.
Jadna,majko svoja pa,njima treba dati sadaku. Jest mi ih zao. Bas su siromasni politicari. Hahaha. Kako ovo sve smijesno zvuci. Mogu zamisliti kad oni procitaju jako se grohotom smiju.
Ljudi moji, hajmo organizovati sergiju da im pomognemo. 😄🙏
Jedna dobra vijest bake i zvizdic obavili umru sad vise nece smjeti krasti
I ovaj Bijedić se snašao za tri života,al nažalost ima samo jedan..😂😂😂
Dzaferoviceva zena ima penziju 1 500 maraka,sta je radila!?
Pošteni, preposteni!
morat ce i oni u njemacku da zarade :)
kakvu li to penziju prima dzaferova hanuma,
Malo im je ovo..dajte humanitarni broj da doniramo..sramota je, ipak su oni profi lopovi :P