Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li ijedna javna ustanova napraviti normalnu stranicu koja se ne učitava po minutu i više? 2021. godina je a komunikacija stranice sa serverom vam je na nivou ranih 90. godina, i čim se više od 20 ljudi nakači da provjeri nešto odmah počne sve da štuca, pada i da se ruši.
Normala kada hostaju stranicu na Windows server 2003
Hoće , ju u Japanu
Sprdnja. Sad gledao imovinske kartone. Sakrili podatke koliko ko ima na svojim računima. Samo naveli za plate koliko su zaradili i šta imaju od nekretnina. A i to je sigurno lažno.
Naravno da su podatci lazni.
Pokusavam otvorit satima i ne ide, pada im sajt
Dalida Burzić ima stan od 100 000?? Da mi je vidjeti taj stan od 100 milja, to je prije neka garsonjera jer svi znamo da stan se ne može kupiti da išta vrijedi od 100 milja!!!
Kada bi netko objavio listu o tome šta posjeduju nargila-komentatori, to bi bila najkraća lista na svijetu.
Od 2000 sudija i tužilaca saglasnost dalo 189, smiješno! Zemlje u regionu te podatke objavljuju najnormalnije decenijama za sve nosioce pravosudnih funkcija. Pitanje ostaje sta ovi kriju
Šuplja priča kada bi im dali 100 pita vecu platu mito i korupcija bi i dalje bila aktuelna, pohlepa je neizljeciva. Jedini zakon bi bio efikasan kao onaj u Kini, na trg i javno metak u čelo, priča završena ko je sljedeći.
Nema ni jednog na drzavnim jaslama a da nema "kredita" dalida burzic nema zagonjaca i kindercadi....ima godisnja primanja od 70 000 km i 3 kredita u visini od cirka 110 000.....vjerujem da bi ih za 2 godine mogla vratiti a vjerujem da je sebi namjestila da joj visina rate negdje oko 75 km
a 200000 e od budnje ne racunas ovo su alobi podatci....
Sudije lopovi. Nit znaju da sude niti hoće da sude po zakonu. Sudijama oduzeti diplome jer ne znaju da sude. Ali, presude sudija se i silom mogu izvršiti iako su protivzakonite, kurvinski, nestručne, samovoljne. Prvo govnjavom motkom otjerati nepismene discipl tužioce KURSPAHIĆ ku i dr dajte da vidimo koliko je Kurspahićka
Ovo meni kao u onom vicu kad je Mujo došao do komšije doktora i veli doktor izvoli komšija šta boli a Mujo ni dvije ni tri otkopča šlic i gaće dolje - šuti komšija šuti Mujo..tako minutu dvije i veli doktor pa koliko ovako odoka mogu vidjeti Mujo ima ga ali nije ništa da boli - veli Mujo naravno da nije doktore ovo je samo da se pohvalim. Mislim da i sudije nas ovako...samo da se pohvale :-)
Jeste vidili napisao komentar o pedercinama u nasem glavnom gradu i odmah izbrisali i nemoze se uci na komentare,haha i da mi netko prica od Demokratiji,znaci ja ih ni komentirat nesmijem a oni smiju raditi sta hoce,vise smo mi ugrozeni normalni ljudi.SVI NA ULICE nedat bagri pederskoj da se seta kako hoce,a ja ni komentar nesmijem napisati.PUU KLIX Botovi.
Plate po 3500, 4500, po 2,3 stana, vikendice,auta. Ko kaze da se u Bosni tesko zivi
u bosni da ovo su sudije tuzitelji i ostala bagra koja grabi na 6 strana normalan covjek jedva prezivi,,,
Obavijestite komesara mupa ks da je saobraćaj u sarajevu blokiran ovo vise nema smisla
Veceg supljaka Nisam procitao,na bankama ogromne sume zato nedaju da narod vidi,sve ovo pomesti 2022 sve mladju raju izabrati sa redovnim zavrsenim fakultetom,onako kao gradonacelnica Sarajeva i gradonacelnik Banja Luke,tek onda mozemo naprijed.
puta 10 ono što se ne vidi na papiru...
Ne znam šta će ova objava promijeniti. Nismo ni mislili da su na minimalcu.
Bože, ako te ima poplavi sve da ne ostane kamen na kamenu. Prvi ja neka idem do đavola kada sam svojom šutnjom i nezainteresovanošću dopustio da stanje bude ovakvo.