Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Enes Obralija je neviđeni tokmak, koji je od autoprevoznika uz pomoć politike došao u nezavisni odbor. Tu godinama sa drugim poltronima sprovodi političke zadatke.Teško nama s'njima i policijom koju politika pravi umjesto struka i rezultati rada. Najbolji primjer je Zoran Galić najgori direktor u istoriji Granične policije. Niko nije smjeo ni da bude protiv-kandidat!
Njega je Vilic Mirsad kupio za rucak Vilic Mirsad najveca ulizica Preko Juske Ismira je Radoncicev covjek Preko Sredoje Novica Dodikov covjek Preko Osmice Izetbegovicev covjek Itd Sve je izmolio i bit ce jos cetri godine direktor
Pa pohvalno bi bilo da u ovoj drzavi nema nacionalnog kljuca kada bi sve dobro funkcionisalo.Posto nije tako, onda se postavlja pitanje zasto nas bosnjaka koji smo najbrojniji nema nigdje DO KOGA JE GRESKA I ZASTO JE TO TAKO,Citavo se vrijeme prica o nacionalizmu o vjerskom radikalizmu bosnjaka a u praksi fino upakovano u rukavice obratno.Da li je to mozda produkt eliminacije popracene ...talibanska nepismena krezuba brkata itd sirotinja.Jel grijesimo sto se borimo za gradanskuBIH?
Mustafa Hasanbasic je 1997. u Cirihu ubio Italijana Djuzepea Sidu i potom izvrsio kradu i pobjegao uz pomoc Dragana Nikitovica..
sve SDA kadrovi ostali u igri... ovo su im jedna od zadnjih imenovanja aBD...
Nema nikoga predloženog iz SDA što znači da nema nezavisnosti sudstva! SDA je garant nezavisnosti institucija!
U stranačkom trokutu, Dodik-Čović-Radončić, dogovoreno da glavni tužitelj Tužiteljstva BiH bude pripadnik hrvatskog naroda, najvjerovatnije dosadašnja v.d. tužiteljica Gordana Tadić, a da njena zamjenica bude Dijana Kajmaković, bošnjački kadar, čije su veze i odnosi sa Radončićem višestruki i dobro poznati javnosti..
Pa narode vi birajte Franja Radoncica. Najveceg izdajnika Bosnjaka .
Eto SDA i ekipa brinu o Bosnjama...
Niti na jednom čelnom mjestu u pravosuđu BiH, i Federacije BiH ne bi bilo niti jednog pravosudnog radnika Bošnjaka. Podsjetimo, na čelu VSTV-a je Milan Tegeltija, Suda BiH Ranko Debevec, glavni federalni tužitelj je Zdravko Knežević, predsjednik Vrhovnog suda BiH je Milorad Novaković, a Ustavnog suda Federacije Aleksandra Martinović.
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/70716/izbor_glavnog_tuzitelja_bih_glavna_favoritkinja_gordana_tadic_bosnjaci_ostaju_bez_ijedne_chelne_pozicije_u_pravosudju_bih_i_federacije.html
BiH je srpsko-hrvatska prćija!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovo su sve čisto Srbske institucije u kojima se zapošljavaju isključivo Srbi
Na sve glavne pozicije jedva da nadjes muslimana .