Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prednost pri zaposljavanju u Sarajevu, FBiH i BiH, uz odgovarajuce diplome i obrazovanje, na konkursima za posao dati onima koji imaju potvrde pod stavkom n.), tj. da su u periodu 20.04.1992.-20.12.1995. bili u ratnom Sarajevu.
@samp1ta U drzavnim institucijama rade sve same pobjeglice i djeca ratnih zlocinaca iz RS-a i Hercegovine. Imam obrazovanje, ovdje sam bila u ratu, ovdje rodjena i ova drzava se mora pobrinuti za sve takve. Neka svako ide tamo gdje je bio u ratu.
@samp1ta Nisam ja zavrsila socijalni rad. To ti je zavrsila ministrica kulture. Njen posao pocinje tamo gdje prestaje kultura, a ona se bavi kulturom. A ti si zemlju kopao i prije nego sto si otisao na cevape i po diplomu u Travnik.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
vlada unistila trziste, zbog cega se mladi mahom sele, onda da bi “ispravili” gresku pocnu dijeliti posudjene pare okolo, zbog cega ih nece vratiti pa ce te iste generacije ostati bez penzija..... zacarani kruz ka propastu, poznatiji kao ekonomija bosne i hercegovine
nemas ti pojma , sarajevo je sa srbe i hrvate ostala samo pusta zelja ...bye bye
@CyberBosniak ko je njih spomenuo?
Nestalo im slova iz abecede dok su nabrojali sve uslove
E čuj treba potvrda o primanju humanitarne pomoći, pa niste normalni, jos jedna ubleha , sredstva samo za odabrane.
Kad cujem rijec subvencija nazadujem u razviju za 10 godina.
A realno s tih 10.000 nisi nigdje prispio kad su nekretnine preskupe i za zaposlene... jedino kome je babo prezivio i uhljebio se u kakvoj stranKi ima izglede da rijesi stambeno pitanje
Upravu si skroz. Ali, ne sekiraj se, neki će preko žene, sestre, brata i sl. dobiti dvije-tri subvencije pa kad to izađe na 20-30 ili 40 hiljada, imat će smisla. Nije ovo za običnu raju.
tresla se gora rodio se mis. kako su ga uhapsili, tako ce ga i osloboditi..no sikiriki!!!
A djeca poginulih boraca mogu samo ocevima uciti fatihe i nadat se boljem sutra i tako sutra opet... aktuelna vlast je dopustanjem hapsenja generala pokazala sta, kako i koliko im je bitno...
da nebi slucajno mene zapalo!
Ma šta će ti to, da ti govore čitav život kako su ti nešto dali, a šta je 10000 za kupovinu stana. Pa nema garsonjere ispod 40000.
😂😂😂😂 Sta je ovo!?
Neka igre počnu!
Pozdrav svima Iz SLOBODNOG Sarajeva. Djikani posjecujte i dalje Sarajevo ali preko portala. Hahahahahahhahahahahahhahahahhahahahh
Ova odluka se ne odnosi na djikane iz genocidnog plemena. Hahhaahhahahahahahahahaha
U Sarajevu ima mjesta za sve osim za genocidno pleme.
@psi_iznad_ljudi srbija se prodala turskoj , sad ce opet karanje
Predizborna ,,suplja,, Granade koslicije. Ograničen broj i zna se ko Ce dobiti. Da mladi negube vrijeme vadeci papire.😋