Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ko jebe ovog shupka vise
Mladic je jedan psihopata zadojen nacionalizmom i fasizmom, po realnim cinjenicama sve je bitke izgubio , jos 91 gen. Ademi ga zaustavio na ulazu u Sibenik a imao je Mladic 55 oklopnih vozila , 5 korpus ga razbio u krajini a Gotovina unistio u grahovu i kninu , sa cjelokupnim JNA oruzijem i pomoci srbije nista nije napravio osim pobio zene i djecu, steta sto 95 armija i hv nisu uzeli bl
Ih ih al ga naprica...sve tako lako a 4 godine ratovanja....zaboravio si kljucnu stvar....nato bombardovanje...da nije bilo toga ,ratovalo bi se jos 4....pusti ratove ,gledaj napred.
Haski tribunal samo naprijed.Fuj gamad je ovaj
SARAJEVO ZABORAVIT NEĆE NIKADA!
Genocidna tvorevina nemoze opstati
Srpski heroj koji je samo u opštini Centar Sarajevo ubio oko 700 Srba (muškaraca, žena i djece) artiljerskim i snajperskim oružjem, prema zvaničnim podacima Mirsada Tokače.
Nacisti njemacki su bili gospoda za ovo smece ... .!
Samo umno poremećena osoba može reći da je ovo bio heroj, svaka čast Srđanu Puhalu na komentaru.
Uvazeni novinari, ovaj lik je proslost I vise nije zanimljiv. Trunuce i ostatak zivota provesti tamo gdje me je mjesto. Ponekad je cekanje da smrt dodje po nekog I gore od same smrti. Ne pridajite mu paznju plasirajuci informacije o njemu...
Znaci 2.527 razloga da je kriv i tzv srbi ne vjeruju u to, cijeli svijet ne vjeruje osim rusije koja je politicki na njihovoj strani al ista su to govna.
U presudi Mldaicu i Karadzicu se uopste ne spominje ni Milosevic ni Srbija,to je ono sto vas boli
kad si prije pročit'o
Zali Boze vremena. Ne treba za njeg ni 2 stranice. Za ovakve smrtna kazna
Despacito Mladic se Ulito
Djikanska lektira fuuuuuuuuj ....!
presuda ko Biblija dugačka
jel se mlatko ratko upiskio pripazite mi ga u ćorci nemoj da mu nesto fali
Prosjecan bosnjo hrvat i srbin zajedno za zivota procitaju oko 1000 stranica tako da ce im ovo neko morat prepricat...