Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je ono za šta se zeleni termiti bore.
Ja sam čuo da neko Baketov dila cijevima.
@Dezmond sura mu, od sestre covjek , tako necjavljajte se dzaba na tender
Odma pozaposljavati jos famelije...zivio nepotizam !!
Ta ce Forto i Madic, treba to smijeniti, to nista uradilo nije 😂😂😂 Mali zeleni bi to bolje, ima ovaj jedan amidzu namotava cijevi u garazi, on ce ti to zavrsit 😁
Ne procitah jos da se radi kanalizacija a znamo da nam je skoro sva kanalizacija sprovedena u rijeke ili septike.
Svaka cast za ovo, ali ovaj vodovod stvarno ima neki festiš za unistavanje asfalta. Gdje god se napravi novi asfalt, ovi kreteni dodju, iskopaju, zakrpe, i onda se tu stvori rupetina za par mjeseci.
Davno je Konakovic prepoznao KJKP ViK kako izvor za izvlacenje javnog novca i pokrenuo kampanju protiv svih da ni sebi obezbjedio upravljanje tenderima ViK-a.
Instrument za izvlacenje novca iz budzeta KS. Sad je jasno zasto nece da napuste vladu KS u kojoj vise nemaju vecinu.
HOCELI BITI ..SVE JE REGULARNO,,TO DOBIVA BAKIROV ZET..KAO I SVE DO SADA..
BIHEXO firma Baketovog Mirsada Berberovića
Ma 100 miliona
6,5 kilometara kostaju pisljiva 2 miliona maraka. a budzet kantona preko milijardu. ovo sve govori o tome kako je SDA dvije decenije raspolagala budzetskim sredstvima. koliko kilometara, pardon, metara je promijenjeno za vrijeme mandata njihovih direktorcica?
Ako bude SDA ovo preuzela smanjit ce na fi cijevi na kap po kap....
Kontat cu da sam paradajz na navodnjavanju
"Šta je ova vlada uradila?"