Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve po zakonu ili je djelovanje americko obavjestajni sluzbi...gdje ce nasi posteni radisni sudci i politicari uzimat novac direktno u ruke....oni to rade preko kumova, rodjaka, tetki, amidzica, supruga...
Gledam ovaj video podmićivanja Milana Tegeltije i gledam konobara koji im donosi piće. Nije izdao fiskalni račun. Jadnik će nahebat više od Tegeltije!
@The Maniac 1987 Tako ti je i u Sarajevu bilo. Oni utajili mladomuslimani i SDA-ovci milione maraka a u istražnom zatvoru konobari i programeri 😂😂😂
@The Maniac 1987hshsha upravo tako. Dokaz protiv konobara
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Tacno 2 karte ko da je znao😁😁
Tuzioci i sudije trebali bi da zavrsavaju sluzbene poslove u drzavnim institucijama, i ako treba pred njihovim kamerama. A ne po kafanama i po metodi dodjem ti dodjes mi. Nepismeni sve i jedan, i dok su nam ovakve radnje normalna svakodnevnica, nema napredka.
Ko smjenjuje ove kriminalce. Dodik neće sigurno a ni Tadićka. Prvi u KRIMINALACA. VIDJELI SMO KAKO MU PODRŠKU DAJU OSTALI KRIMINALCI IZ VSTV. Kakve su to samo face oni i ne znaju kakvu funkciju obnašaju. Sve neki kvazi intelektualci. Bitno je da primaju odlične plate a narod ko j.
Ko drugom jamu kopa ne cini proljece, i nikad ga nece cinit!!! Hahahahahaha
Na slijdecem popisu stanovnistva staviti pitanje “dali ste korumpirani”? 90% stanovnistva DA..
na kraju ce jadnog konobara uhapsiti . ja nam drzave Bože dragi ......ako ovaj Milan ostane slobodan pa Boze dragi .
zar je Tegeltija spao na 2000 KM?
Ja koliko znam samo se KONJI potkivaju..a ovaj ga bas potkova :D
Foto montaza, dze ce ba Milan uzet mito.
Ne branim nikog tu,ali tko može dokazat da Tegeltija ima išta sa tim... Prije da je ovaj iskoristio poznanstvo sa Tegeltijom, ako kome šta treba provjerit, možda malo ubrzati proces da se nešto završi i to je to... A to što ovaj žohar levati svoje klijente upoznavajući ih sa dotičnim kakve to veze ima... Zar Vi mislite da bi predsjednik VSTV sa ne znam kolikim primanjima uzro mito od 2000 maraka ili koliko već, pa to je njegov topli obrok... Mislim da od ovog nema ništa
Nermin potkiva MIlana po mjesecu Nermin kuje a Dalida ga kune..
Nek je pao down syndrome konacno ahahah
fin je ovaj ne bi on to nikad
Licemjerno od Predsjednika VSTV-a, koji je razocaran i pomalo uvrijedjen jer ne neko obznabio da je prekrsio Eticki kodeks. Ljudi na obim funkcijama moraju biti olicenje profesionalizna i casti. Ako nisu, vrijeme je traze drugi posao, a drzava ih treba "pogurati" otkazom.
Baš me zanima bi li ovaj "biznismen" objavio ovaj bezvrijedni snimak da mu je Tegeltija sredio slučaj sa Dalidom