Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taj ko je pravio ugovor nije dobro napravio. Sa svim izvođačima radova striktno se naglasi dinamika radova i SVAKO KAŠNJENJE ZA SVAKI DAN IZVOĐAĆU FINANSIJSKA DOBRA KAZNA TJ KASNIŠ PLAČAŠ PENALE
cim treba mjenjati instalacije VIK i Elektroprivreda, zavrsetak planiraj odmah na minimum godinu poslije roka
Vazno je da se radi, pa zavrsice, sta ako se malo pomjere rokovi? Najlakse je kritikovati, a 90% ovih sto kritikuju, nema pojma o zivotu !
Unutar trojke razmjerice na račun građana. Vreća rogova ne može drugačije. Sad imaju razmjerice i unutar NiPa. Vreća rogova.
Buraz, ne mozes traziti dozvole a vec poceo radove!? Ne smije smijena rukovodstva dovoditi ni do kakvih kasnjenja! Za sve postoji kazna ali i nagrada. Sramota! Imaju obraza i pravdati se ovim..
Pa kasni zato sto rade 3 covjeka na njemu ...😏😏😏
Ukratko, nemaju projekat! Osnovni set dokumenata kojim su definisani SVI detalji, koraci, postupci i DINAMIKA. Ovo je postala uobicajena praksa, hajmo radit prema ugovoru, sve se vrti oko dze-para i politike, a ono najbitnije - nauka, tehnika, ekonomija,... nista. Duduci ne znaju da ne znaju.
Svi su krivi osim Heringa...jel to nema firmi iz Sarajeva da saniraju most u, pazi sad, Sarajevu?
HDZ kadar drži to ministarstvo tako da je jasno ko uzima te poslove.
Ma koji je to PROJEKAT od strane JP CESTE FBiH završen na VRIJEME
Sta kasni,nije ni 30% smjesno a u isto vrijeme zalosno,muzuri nas muzu…..
Guzve nikada vece, sinoc idioti vatronet pale, pjevaju, da su normalni zanijemiki bi svi zbog Gradačca.
Normalne pojave u dzamahiriji
Opet zatucane Bosnje zagorcavaju zivot same sebi svohom ljenoscu...