Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Šta traži Evropska unija, šta Dodik i Čović, a šta Schmidt?" Važno je da svi nešto traže, samo bošnjo nit šta traži nit ima stav. Mjesec za mjesec, ide fotelja, ide plata, kupi malo garderobice, cipele salonke, kaputić, pratnja, začešlja se i namiriše. Ide ulicom, zna ga raja, sad je ministar, poznat, ostvario san. Nikad akcija, samo reakcija! ;)
Naravno, ide poneki facebook post, citiranje platona, ničea, hamurabija, black pantere, washingtona, orvela, alije isakovića, andrića, tolstoja, čisto da ispaNe pametan.
da pogađam Konaković
Trojka ili je glupa ili zlonamjerna. Ne zna se šta je opasnije od tog dvoje.
Bosna nije samo bošnjačka drug moj, ona je bosanska za sve nas.
Genocidne djecoubice
pa zna se ko konstantno koči napredak BiH ka EU, to su SNSD i HDZ.. to su konačno shvatili i amerikanci, u EU znaju to odavno ali Sattler, Schmidt i ekipa podržavaju ekstremiste iz HDZ-a
Naslov odlično odražava situaciju --> Bošnjake niko ništa i ne pita?
EU za BiH je šarena laža. 20 godina nam postavljaju neke uslove, a svejedno kada bi ih sve ispunili oni nas neće, ne trebamo im. To je realna slika tako da džaba koliko god im podilazili, udovoljavali, oni će uvijek naći neki novi uslov čim će nas blokirati.
A gde nam je Sultan Erdogan a amanet ovo ono
covic neka ide kod plenkovica i neka palamudi.A ovaj neuki neka ide kod vucica pa će riješiti pitanje Kosova.Koji su to monstrumi u priznatoj državi Bosni i Hercegovini da prave drzavu. Dno dna!
smit ce donjeti izmjene Izbrnog zakona 100% djaba covicu ublehe
bitno je da Bošnjaci ništa ne traže, niti znaju šta hoće. Vazda samo reakcija, nikad akcija, i tako već od rata.
Ali tu dolazi do političkih igrica .............. zna coek
Čović samo blokira. Neće promjene, hoće da ostane glavni.
Jedino Trica ne zna sta hoce
svi nešto traže
a ništa ne nude🤣🤣🤣
svi nešto traže