Prijatelji životinja u BiH
0
Obilježite Svjetski dan bez mesa
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?v=Iv3uU2YY6pM&NR=1
Možda se i obilježi raspaljivanjem roštilja :D
And the flesh you so fancifully fry Is not succulent, tasty or kind It\'s death for no reason And death for no reason is MURDER.
Pa u Bosni se jede 60% manje nego prije rata - padom standarda protiv zagadjivanja. Mislim da bi mnoge države mogle da se ugledaju na Bosnu kad je riječ o ekološkim inovacijama koje smo uveli u zadnjih evo haman pa 20 godina.
ja mislim da je ovo odlicna ideja. predlazem sljedeci logican korak - da nagovorimo i zivotinje mesozdere da jedu samo biljke.
@marvIN A meni idu na zivce oni koji samo ispijaju kafe po vazdan i kritikuju sve one koji pokusavaju uraditi nesto dobro i korisno. Sto se, recimo, ti ne angazujes da zastitis siromasne? Ko ti brani?
ja mislim da trebate jesti samo meso i nista vise
Ovi zastitnici zivotinja mi stvarno vise idu na zivce. Ima li neko da pokrene akciju da zastitimo siromasne od \"ZIVOTINJA\"?
ma ne znaju ni ovi naucnici-doktori sta treba jesti a sta ne, kazu nije zdravo crveno meso, a opet kazu jediti crveno meso jer sadrzi nekih tonu potrebnih supstanci... i stalno sami sebe sputavaju... jedem sta mi se jede... bas sad oodoh snicle praviti....
necu
A ja neki dan čitam da vegeterijanci imaju povećan rizik od pojave raka debelog crijeva. Američka studija. Ko će im ga znati. Ja ću za svaki slučaj ručati malo srnetine i zelenu salatu.