Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi lijepo da ovu godišnjicu obilježavaju na mjestu stvarnog stradanja tih civila. 07.05.1995.g. na ovom mjestu nije niko poginuo. To se samo lažu da pokriju lopovluk koji se godinama odvija kod i oko kuće Kolara
Ehhh kad se sjetim tokom rata na sta smo bili spali na mali ulaz i izlaz grada, a vidi danas masala kolika su nam vrata seher SArajeva. Rahmet i spokoj dusi svim sehidima i poginulim braniteljima grada (i bosnjacima, hrvatima, srbima i ostalim)
Šta "glumi" osoba sa zelenom beretkom na fotkama ?? Šta predstavlja tj koga predstavlja?
Mi koji smo prezivjeli otpisane zivote tokom 92-95 u opkoljenom SA znamo sta pretstavlja i treba da predstavlja simbol stradanja od strane tzv vojske genocidne RS, a ti se nerviraj koliko hoces!!! Pozdrav i selam svim gradjanima BiH
Ej raja,zasto smo mi protjerali oko 200 000 srba iz Sarajeva,nasih komsija?
hocete vi bjezat
Vjerovatno je kasnila isplata za tu sedmicu. Priča o "Tunelskim talovima" je jedna od najzanimljivijih, ali je nažalost ostala većim dijelom ne ispričana.