Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od rijetkih koji je bio iskreni patriota, a nije bio nacionalista!! Neka ti je lahka zemlja, legendo
Za malograđane koji ovdje pišu za rahmetli Nijaza Durakovića da je bio alkoholičar i pio alkohol, mogu vam samo reći da kada čovjek pije alkohol, a pošten je i bori se za državu BiH kao što je to bio rahmetli Nijaz onda on samo pravi štetu sam sebi – nikom drugom! Sa druge strane, za razliku od rahmetli Nijaza lažni muslimani i patološki lažu, kradu, varaju, kurvaju se, tajno piju alkohol i prave svom vlastitom narodu kolateralne štete sve uz ''Selam'' bez imalo grižnje savjesti zbog svojih nedjela i suosjećanja prema egzistencijalnim potrebama vlastitog naroda kojeg drže kao stoku financijski zatvorenog u ovom geto-u površine 14.000 kilometara kvadratnih i šišaju kao ovce preko PDV harača, dok kvazi-Begovi i nadri-Age putuju širom planete sve plaćenom PDV novcem prezadužene sirotinje već 20 godina.
dansnji muslimani satro nema alkohola al ti dobijes otkaz zbog njegovog rođaka u čizmama seljaci preplavili sarajevo
DURAKOVIC JE OBICNA KARINA,HRONICNA ISPICUTURA I BITANGA. TAKVI KAO ON SE NISUTREBALI NI RODITI.
rago. JEBEM TI ZIVE ZENSKOG RODA. TI DERI MUSKE KAKO SI I NAVIKAO.
dobro vas je prcao još dok ste glumili komuniste u organima ex yu hehehe
neka mu je lahka zemlja bosanska... veliki patriota i genije...
Dragi moj profesor. Nek' ti je laka zemlja!
Iskreni poznavalac dobre kapljice.Cesta mu je cesto izmicala ispod nogu !
Hrasno OVO JE KOMENTAR DANA,SVAKA TI CAST.
Covjek je predavao nazalost na pogresnom fakultetu....plavusama sa 5kg pudera u faci i body builderima!
Bio genijalac! Steta sto se nije vise pitao.
Za malograđane ove što govore za rahmetli Nijaza Durakovića da je pio alkohol, mogu vam samo reći da kada čovjek pije alkohol, a pošten je i bori se za državu BiH kao što je to bio rahmetli Nijaz onda on samo pravi štetu sam sebi! Za razliku od rahmetli Nijaza lažni muslimani patološki lažu, kradu, varaju, kurvaju se, tajno piju alkohol i prave svom vlastitom narodu kolateralne štete sve uz ''selam'', a petkom idu na džumu bez imali grižnje savjesti i suosjećanja prema drugima.
Hvala na svemu
covjek koji je pjan bolje funkcionisao nego kompletna hohštaplerska garnitura koja sebe zovu predstavnicima bosnjackog naroda i saginje se bogu koji je samo njima znan....
Kako objasniti to da je sahranjen u haremu dzamije, on kao bivsi komunista. generalno nemam nista protiv toga ali mi to nije logicno. Zna li ko zasto je to tako (ozbiljno pitam)
"Sve smo mogli mi": R I.P
GRBO: ''Duraković po duhovnoj tradiciji musliman, ali ne u prakticiranju i javnom manifestiranju vjere, već u odbrani prava na slobodu vjere kao univerzalnog prava. Duraković kao profesor bio znan, metodičan, retoričan, jasan, glasan, polemičan do svadljivosti, neugodan i ponekad neželjen kritičar, dok je kao političar i državnik bio karizmatičan, obrazovan, uverljiv, borben, oslonjen na ideju, patriotski određen, jasnog stava i samouvjeren protivnik.'' Allahrahmetile ... Da je bio mediokritet, lažni musliman, kriminalni korumpirani puzavac i gmizavac možda bi i dan danas bio živ ...
R.I.P ti Gromado Ljudska .Pocivaj u miru.