Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka ti je rahmet veliki čovječe! Dobro je bilo tebe poznavati, iako su nam srca za dvije različite boje kucala.
Jedini pravi sarajevski mangup koji nije bio clan kriminalnog miljea!!! Zauvijek u nasim srcima Dzevad Begic Dzilda LEGENDA!!!
Najvece Srce Kosevskoga Brda i ko juce kockali u Dzordjevicu na aparatu prije Aprila 92ge, a prvi covijek koji je na barikade izasao pored samoposluge na Kosevskom Brdu i rekao mali idi donesi onaj svojm pistolj pocelo je! Rahmet mu dusi i uvijek ce u mom srcu ostati kao Legenda!!!
Neka ti je vječni rahmet EL-FATIHA
Prije rata sam bio na par gostovanja...isli smo vozom...Mostar,Banjaluka,Novi Sad,....u Banjaluci je najludje bilo,bilo nas bruku....krpilo se u parku pa smo otisli u neki restoran sjecam da li na zeljeznickoj svi na grah corbicu niko nije tipla...kaze ON bice regulisano...ccccc ehhh...a u Doboju murija zaustavi voz pri povratka pa nas nesto malo...hmmmm a ja izasao i pisam pored cesme na stanici...pridje brko drotina i nogom u cjevanicu..sta to radis???? :)))) ehhh
Baš si frajerčina SAMSONE, čuj ti hrabrosti , "piš'o pored česme ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dzevad je imao krose is snova, poznavao sam ga jako kratko aki je ostavio utisak ljudine. Nadam se da je majmun koji ga je ubio umro u najgorim mukama.
Bio je i uvijek bit će , Simbol naše Grbavice , Dževad Begić Đilda Legenda !
Sjecam se da je nama skolarcima izgledao kao div,a bio je ljudina..
Pa kad mi neko dodje i napise da Bosnjaci nemaju muda, da su ovakvi da su onakvi. Ma bjezi... Neka je Dzevadu vjecni rahmet.
svaka čast i upravi i ovim navijačima kada se sjete đilde to su pravi navijači
kad se đilda i sirko zaletise na 150 delija j.ebote sirku ruke polomili unistili ga al kakva su to srca na istok među delije,zemir,đanko,jawa,adil,đilda osnivači grupe
Jebo te kada se sjetim eeeee.....to je bilo vrijeme; dobro spomenu sirka hz a opet svi raja....dobro vrijeme
Respekt!!!!!!
Đilda legendooo, nema više ni blizu takvih.....
nek mu je vjecni rahmet.hz
Dilda je bio poznat po tome što mu niko nije mogao ostati na nogama poslije prvog udarca imao je strašan krose, neka mu je vječni rahmet duši.
october Jeste, živa istinina, čuo sam i ja.. Kažu ljudi, ode on tako na marakanu, ljudi mu kažu-nemoj , jesi li ti lud, a on ladno na sjevernu tribinu uđe, razbježa se nekih 11-12 hiljada navijača, osta samo prva ekipa- komadant zeljka, žorž, knele, tima i naravno sve ih pobaca, koja je to sila bio...al kad bi se klikera igrali, lovačke priče su čudo! ipak su manijaci sila od navijača, kakvde delije, osi su sijali strah i trepet u bivšoj YU, imaju i klipovi n ayoutube kada ih ima cijelih 23 na marakani hehehe
Bio je i uvijek bit će simbol nase Grbavice. TM87
Vjecno cete voljeti Manijaci s Juga!