Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobjegao sam iz Jagomira, oni misle da sam lud a ja se samo ne osjecam dobro! Pa ni ovaj siux nije pametniji od mene!
Moli se pacijent pod nadimkom AKADEMIK da se vrati u prostorije psihijatrijske bolnice Kantona Sarajevo u Jagomiru, nahorevska 248, radi tretmana, s postovanjem Ferid DR Mujanovic!
Idealna sansa za sabiranje fasisticki politickih poena sa svih strana, jedni o \'ugrozenosti\' a drugi \'kulturi\'! Pustite djete na miru!
Jekovac, ahbab, jusko ...evo molimo vas , mi iole normalni ljudi, da svoje komplekse lijecite na nekom drugom mjestu, mozda sutra, nedaj boze, i vase dijete neki Nermin izbode u tramvaju... ostavite ovo dijete nek pociva u miru
Svaka cast. Nema vecih hajvana od nas. Sta je sa markalam, je li Bosnjaci glupi
Jeste ako mu je na celu pisalo HRVAT. Jos jednom sjetit se trebamo, ali poistovjecivati za mnogo vecim zlocinima koji su se dogodili nasim sugradjanima u ratu i praviti od toga dogadjaj godine stvarno nema smisla. Ovo je bio i ostat ce aBd multietnicki grad, niko to ne osporava, ali neke se stvari moraju znati.
znaci, bosnjo killno hrvata?
Slazem se sa svojim prethodnicima. Da se zvao Muhamed, Amar, Faruk, Samir ili neko drugo muslimansko ime niko nebi kurcem mrdnuo. Proslo bi neopazeno, isto kao sto su mnogi slicni incidenti prosli neopazeno u kojima je stradao neki bosnjak. Uz duzno postovanje prema nevinom djecaku Denusu Mrnjavcu (R.I.P.), ali stvar se preuvelicala kao da su ubili papu. Danas je takodjer bio Dan sjećanja na poginule Sarajlije od 1992. do 1995.Sta je s tim??? Kome oni da oproste??? Ko mari za njih??? Sramotan je ovaj nas narod, nema vecih hajvana od nas. Sami smo sebi najveci neprijatelj, zato nam nikada nece biti dobro. Jos jednom R.I.P. Denis Mrnjavac, ali stvar je preuvelicana 500 puta.
da je vase dijete stradalo sigurno ne biste takve stvari pisali! sram vas bilo!!! jadni li ste...
Da da da, bosnjaci su u sred Saraj\'va pred istrebljenjem! Pokakim se na takvo bosnjastvo, fuj fuj, isti se kao oni sa brda 92. FUJ! Zamisli te da je to bio vas brat, sin i sl.
Mogu li se ukinuti komentari na ovu vijest?
Pa neka vas je sram i stid ako uopste znate sta je to . RIP
Nema nade za ovaj grad, suvise tog crvenog smeca, izmjesanih terijera, samo pljuju po vjeri, bosni i bosnjacima!
da nema ovih komentara na sa-x covjek ne bi ni znao s kakvim sve bolesnicima zivi u ovom gradu.... mene je sramota njih, ako njih nije
daj zabranite komentare da ove moralne spodobe ne bi ejakulirale svoj napaceni mozak razmisljajuci o necemu sto iziskuje u prvom redu ljudskost. s fasistima na djelu,osobama koji dijele ljude po pogresnim kriterijima i arsinima, internet i anonimnost koju on pruza, predstavljaju odlican medij za raspirivanje njihovih umotvorina, bez onog osjecaja stida koji se javlja ako neko sa takvim idejama izidje u javnost.