Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŽIVJELA RBiH, ARMIJA RBiH i svako ko želi RBiH.....................SMRT nakaradnim i zločinačkim izdrkotinama RS i HZHB i svim srbima i hrvatima koji misle da te izdrkotine trebaju da postoje
Zaime rahmet ti duši, dok god Goražde živi i ti ćeš živjeti. "Znaš li Drino koliko te Zaim volio?"
Zaim je ubijen
Gazija Zaim Imamović, kao komadant divizije poginuo je s puškom u ruci!Da je Bosna umjesto glumaca:karavelića,s.delića,drekovića, ....................... ,imala više Zaima,Nanića, ..............., ona bi danas bila slobodna od Drine do Une!!!
Samo me interesuje ciji si ti pijun, kada spominjes pojedine ljude koje si naveo u negativnom kontekstu trebas prvo znati vrlicinu njihovih djela, ne da ih pljujes i umanjujes njihov doprinos u odbrani BiH jer nisu poginuli..pojedincima/neandertalcima kao sto si ti moras da pogines da bi bio heroj!
Nek mu je rahmet dusi.