Dom Oružanih snaga BiH
0
Obilježena godišnjica napada na Gazu
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Pipo Suvise smo mali i neutjecajni da bi smo mjenjali politiku u svijetu. Imamo dovoljno svoji problema koje ne rijesavamo. Ne vidim gdje je tu korist za bosnjake i BiH podrzavati Palestinsko ludilo ili na primjer Iran. Kad nam je SAD najkorisniji saveznik. Islamska Zajednica se vec duze vrijeme bori za Dodikove interese! Ne razumijem zasto!
@vehbo Sukobit ces se sa najmanje 95% posto bosnjaka, ako ti se ne svida idi seli u arapske zemlje
Kad toliko podržavate Palestinu zašto ne odete tamo kao dobrovoljci? Prpa ha. Koliko znam BiH je prodavala neko oružje Izraelu.
Ok za manifestaciju al mi nikak ne stima da se to napravi u \"oruzanim snagama\";pa jel su svjesni oni koji su organizovali ovu manifestaciju sjecanja??? SVASTA!totalna greska koja samo ide u korist neprijateljima drzave BiH-e!Nesto mi sve mirise na podvaljke i podvale ko li to u pozadini drzi konce?! GRESKA totalna gdje je odrzan taj skup a u svakom slucaju i ako je bio grcki ambasador on je bio samo tu da spijunira,trebate znat da je Grcka jedan od najvecih saveznika Izraela,ko je to organizov\'o?jos nam ovo treba?!GRESKA!A sto se tice Jevreja Bosanci su NAJVISE od svih naroda na svjetu uvijek stitili svoje gradjane Jevreje nije za dzabe u Sarajevu jeadn od cetiri Hagada koji su oduvjek Bosnjani Muslimani spasavali od unistavanja! BiH4EVER!
Long Live Palestine!
I AMBASADOR GRČKE JE BIO NA TOJ MANIFESTACIJI PODRŠKE PALESTINCIMA KOJI SU ŽRTVE BRUTALNE AGRESIJE IZRAELA. VRLO LIJEPO OD VAS, GOSPODINE AMBASADORE. HVALA LIJEPO.
Pa vi muslimani definitivno niste normalni......pa ima da vas nema turci :)))))) Ubrzo ce se u Palestini slaviri godisnjica napada na tzv. BiH, sa istim posljedicama za muslimane.........Evropski palestinci :))))))))
sto vise ovakvih manifrestacija, to cvrsca RS i buduca bosnajcaka drzava od mostara do tuzle
Skroz bezveze i ne promisljen potez! Kakve veze ima BiH i njeni interesi sa Palestinom i Palestincima???? Od kakve pomoci moze Palestina biti Bosni i Hercegovini? Od kakve pomoci moze BiH biti Palestincima? Ovo je samo jos jedan potez ka samounistenju!
hEBIBE, YEBAT CU TI MAJKU BUDI SIGURAN
na kyrac nabijem i Hebiba i hebibovice a i sve srbe i hrvate koji zele da nose uniforme takve baliyske teroristicke vojske. pisam vam fatihu majku vam yebem nenormalnu, jel to djihadska islamisticka vojska ili vojska gradjanske demokratske drzave BiH? jos jednom yebem sve zivo i mrtvo svakom srbinu i hrvatu koji zele ovakvu drzavu sa ovakvim poturicama. jos ima hrabrosti ovo ggoovno pricati na tom skupu o nekoj agesiji. jedina agresija je bila ona vas turaka i poturaka na ove evropske prostore. upamtite,..... NIKAD BOSNA I HERCEGOVINA NECE BITI NI TURSKA A JOS MANJE NJIHOVIH SLUGA POTURICA. N I K A D
E, baš sam lud za ovakvom \"svojom\" vojskom! Niti je moja, niti će ikad biti, to je islamska vojska Bošnjakistana i barem je to sada svima jasno.
SVI SRBI I HRVATI TREBA DOBRO DA PROCITAJU OVU VIJEST I ZAPAMTE.. OVAKVE MANIFESTACIJE DAJU SNAGU REPUBLICI SRPSKOJ DA NI PO KOJU CIJENU NE DOZVOLI DA SE UGASI, I HRVATIMA DA PO SVAKU CIJENU IZBORE SVOJU FEDERALNU JEDINICU INACE CE OVI HARISOVI T A L I B A N I OD BiH NAPRAVITI I S L A M S K U DZ A M A H I R I J U
Hooooćemo Avdu Hebiba za Ministra unutrašnjih poslova Hilafeta!!!!! Allahuekber!!!
koncert je trebao imati naziv : \"teroristi teroristima\"