Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oslobodili ste Goražde od Srba i to slavite a hocete da Srbi vole ovaj cirkus od države?!!'
rajs jeli to u prevodu razbila Armija jebenu srpsku
Za mrtve duse neka je Rahmet a za zive Allah vas nagradijo i oblaksao a i pameti naucijo kao Felugu pa jarane eto kazes da si bijo na linji i borijo se a de mi reci zasto su nas napali jeli zbog Sira ili sto si smo Muslimani.Ja znam da je bilo i srba i Hrvata u ARBIH Ali vrlo malo a znam da ih ima i dobri u svjetu Ali budi siguran da nije zbog Sira bilo.
rahmet im duši svima,al žalosno je da ti isti četnici i petokolonaši danas se zapošljavaju po firmama u goraždu,e to je žalosno
20. avgusta 1992. oko 17 sati, sa minobacačkog položaja na desnoj obali Drine ispaljene su granate koje su pale neposredno uz Vatrogasni dom i piceriju porodice Somun u centu grada, gdje je jedna granata usmrtila tri osobe, među kojima i moju majku. To je bio novoformirani položaj sa kojeg se nije čulo ispaljenje granata. Prokleti bili oni koji su vojnu nemoć liječili nasumičnim ubijanjem civila. Tokom prvih mjeseci pored Vatrogasnog doma je postojao prolaz koji je bio siguran od snajperskog djelovanja sa Površnice, koristili su ga čak i goraždanski Srbi kada su išli po vodu. Niko tim ljudima nije naudio iako je među njima bio veliki broj petokolonaša!
Drina,to je naša Meka i Medina!!
hajmo više dosta o ratu , pa ta tema ce unistiti ovu zemlju , dajte malo o sexu i koje radno mjesto
Pogrešna adresa ! Vidiš da smo kreteni samo o ratu i kako nema posla a niko neće da ore zemlju . svi postali neka gradska raja pa se gade na pomisao selo !
Herojski grad, jedini grad na Drini koji smo uspjeli odbranitu uprkos četverogodišnjem okruženju. Bilo sve uništeno, devastirano, a danas i oni koji su pucali na njega gledaju da hljeb tu zarade. Hvala svim borcima časne Armije RBIH.
"I ne recite za one koji su na Allahovu putu poginuli: "Mrtvi su!" Ne, oni su živi, ali vi to ne znate“! Ako zatreba ponovo braniti jednu nam jedinu domovinu, prvi ćemo stati u redove, Insh'Allah! Sinovi Bosne
@Islamska_RBiH odlepšaj u skokovima kretenu ! Ti i islamska RBiH ! Ja kao musliman ti nikad neću dozvoliti da bude islamska , žoharu !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)