Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast kruscicanke....
Samo vidi ovog apsurda, Tahir Lendo (Premijer SBK) je inžinjer zaštite okoliša ,a dozvoljava gradnju hidreoelektrana.
I jedan od vecih kriminalaca u tom kantonu
Bravo heroine tako se brani svoj grad i zemlja a muskarci nisu smjeli pokusavali su oni al bi dobivali marisanu od murije nije ni ovim zenama bilo lahko aferim za Kruscicu i Vitez a ne ko mi u Sarajevu samo mlatimo slovima
Svaka vam cast....cestitam....
Bravo bravo bravo
Veliko BRAVO! Svaka čast, vi ste dokazale kako se može izboriti za svoja prava kada se to zaista želi.
Zašto se nije niko smio suprotstaviti zlotvoru Titu kad je gradio HC Jablanicu i Ramu,narodu sve silom oteo, porušio,ništa platio nije,čak i groblja nije dao ekshumirati,hiljade mrtvih i danas leži u blatu ispod vode jezera...
@gooUser1587738186 A na čiju bi struju danas radio tvoj kompjuter ili telefon da taj isti Tito nije pokrenuo takve megaprojekte? Da ne bi možda na Češku ili neku drugu koja je 100x skuplja? Koji si ti typan koji veze sa životom nema a kamoli sa ekonomijom.
Pozivam SDA hobotnicare koji su u strukturama vlasti i koji su vjerovatno bili i u kolonama SPECIJALACA da se izjasne! 'Vako trebate jel??!! Tucete zene pycke jedne isklompleksirane! JESEN STIZE DUNJO MOJA!
10:45 Nista bez zena :((( Podrska hrabrim zenama!
Mic po Mic raja ! POSTOVANJE HRABRIM ZENAMA! jESEN STIZE DUNJO MOJA!
Slali specijalce na njih, na kraju opet pobijedile
@Silent.Hunter Bas tako!Potpis! Mala je kriticna masa potrebna za promjenu....
Sa kruščića na kruščić...