Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nijemci davno priznali svoje zločine ali rus i srbin pokušava promijeniti istorijske knjige a priznati nikad neće.. a ovo u Hrvatskoj je bila legalna odbrana od otimanja dijela Hrvatske i pretvaranja u Srpsku Krajinu (rs)
Bljesak kao munja, Oluja kao uragan. Nakon četiri godine nakupljenog gnjeva. Hrvatska opet diše. Sao Krajina nikad više...
Korisnik-user, nick, Gruchomarks ili tako nekako.. Lipo je to rekao. Nepotpuno, ali dovoljno. Pročitati, razmisliti i zaključiti. To je to. I mirna Bosna.. i Hercegovina
milina je njima, pa nemaju nekog ili vise njih, kao mi, koji ce opstruirat zemlju. nebitno sto zemlja nije svica, ali bar znas da u njoj nema neprijatelja koji bi je rusili, palili. ima ih, ali .urko manjina brale ne smijes pisnut.
Neosporiva je činjenica: Srbi u Hrvatskoj danas žive puno bolje nego u Srbiji ili RS. Puno bolji standard, građani EU sa svime što to nosi, bolje zdravstvo i sve ostale usluge. A mogu biti Srbi i pravoslavci koliko god žele. Čak podpredsjednika Vlade imaju.
"Ne može pobjeda biti ubijanje civila na kućnom pragu kao ni granatiranje izbjegličkih kolona", rekao je Milorad Dodik danas.. ali RS moze biti otadzbina? rs moze biti pobjeda srpskog naroda? rs moze biti "drzava"? a u temeljima hiljade i hiljade bosnjaka? to moze? jel mamu ti jebemo chetnicku uusta??
Spomi ju Srbe a na slikama Milorad Dodik. Milorad Dodik nije srbin. Milorad Dodik je bosanski srbin koji mrzi i oca svog a kamoli ostale...
U HR razni srbi postavljaju vijence na groblja srba u HR za koje krive Hrvate da su počinili etničko čišćenje.. pa se posle toga vraćaju u entitet faşlstlçkog imena da polože vijence bošnjacima nad kojima su izvršili etnička čišćenja i genocid izvršen... a ujedno kažu položit će i Hrvatima nad kojima su izvršili srbi etnička ciscenja
Da su srbi nakon oslobađanja moglo bi se reći da je etničko čišćenje, zločin, ali srbi su samo pobjegli i nisu se željeli vratiti. Kako onda to može biti zločin?
DA SU IH PROTJERALI NAKO OSLOBAĐANJA
Kako ba ne ostaviste Srbe da vam budu konstutivni,ko Hrvati u BiH.
@VelikiBosman345 ... Jbg. ako već ne znaš, bolje je ne pisati komentar. Ovako se javno degradiraš. Srbi nikada nisu bili konstitutivni u Hr, kao što nisu ni Hrvati u Srbiji. Sve države ili republike u exYu bile su i ostale nacionalne države/republike osim BiH koja je tronarodna ili ako već hoćeš modernije rečeno, u kojoj su tri naroda konstitutivna.
Hrvati su oslobodili državu bez puno civilnih žrtava a i vojnih. Pustili su da se vojska Krajine preda. Možda je čak više njih poginulo nego Srpske vojske jer su oni napadali.
Trebali su uzeti Z4. Ali inat je bio važniji. U racionalnom razmišljanju bi se reklo neodgovornost političkih vođa za sudbinu vlastitog naroda ili bar onih koji su ih birali. Čak se ni na njihovu sudbinu nisu obazirali. A narod je u velikom postotku glup, tu je i obaveza da mu se objasni šta se može desiti pa da izabere sam sudbinu.
Botovinapadaju SDA je samo imala jedan plan i držala ga tajno. Rahmetli akademik Muhamed Filipović je sve to pripremio sa Slobodanom Miloševićem i taj plan je bio pred potpisom krajem 94 godine. Prema njemu Bošnjaci dobijaju sve važne funkcije u BiH i veliku samostalnost. Samo da se ostane u Jugosrbiji. Hrvati ne bi dobili ništa, a Srbi u jednoj saveznoj državi. Na svim drugim planovima Srbi dobivaju pola Bosne
U ime "relaksacije odnosa" i "novog daška vjetra" te "refirmisanog Dodika" - pristajemo unaprijed na sve, jer "ovo nije teško pitanje" i zato "u roku od 20 sekundi" ovo rješavamo kako naši partneri traže (MVP, DRITKO, ANTI- BOŠNJAK FORTINJO, NJIVA NN).
Mrzim Hrvatsku ali treba im odati priznanje. Svi ujedinjeni sa jednim ciljem a to je državnost. Vojni i politički kadar tokom 90ih im je bio najjači na Balkanu
Bljesak i oluju ameri ne sprijecise pustise da se to zavrsi onako kako se zavrsilo.Kad se krenulo sa oslobađanjem BiH oni su to zaustavili.Ma sve mi se vise gadi.
Živo me zanima da li će mr Vrljika da čestita Zoranu. Pošto sr obilaze, posjecuju ovo ono. Red je mr vrljika da čestitaš drugi svom 😅