Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sloboda narodu tako je
kad ne znas rjesenja svojih problema ugedaj se na svoje pretke. oni su to cini mi se bolje znali. -gradascevic, husinska buna, pobuna protiv okupatora...oni ne bijahu tolike pizdohare. ima nesto uzvisenije od "srbijanskih cajki" i velikog brata, samo to moramo pronaci. nemam pojma jel to neko rekao prije mene ili je meni naumpalo....
@petarmrkonjic sta je tebi budalo? zapitaj se dje zivis. u realnom ili imaginarnom? od mrznje si pohlupo loncice.
Krajem 41 i pocetkom 1942g,partizani i cetnici su izvrsili pokolj muslimana jugo istocne bosne i sandzaka, posle pokolja su se dali u bjezaniju od svaba i ustasa.Muslimani bih jos uvijek lazu sami sebe i slave svoje krvnike.
Smrt fasizmu sloboda narodu ✌🏻️👊🏻
slavna bježanija