Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mostar Uborak gdje su zlocinci sto pobisse civile?
"Naša država nije BiH. Naša država je RS, a u BiH smo zato što moramo. Jednog dana RS će biti država" rece milojko danas samo nije spomenuo da su se poprilicno zaduzili to u krvi. Bice opet kako je nejac napadnuta bez razloga.
mrš stoko kalnovačka...
Nekada je Argentina slovila za najveće utočište krvnika, danas im je uveliko tej primat preuzela Srbija zemlja raj za monstrume.
Hej 122 insana ubiti kako neko moze to i pomisliti kakvi su to zvjeri
Bitno je da se naši mediji takmiče ko će više prenositi "umotvorine" Srđana Puhala, koji je u ratu donosio pohivnice vojne policije onima koji su nestajali.
Teski su to zlocinci. Nadam se da ce Avdo uskoro ovaj film objaviti i na YT da svijet vidi sa kakvim smo divljacima imali posla.