Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Apsurd je da ovi isti danas traže neka svoja prava
Najveća sramota HVO-a uz Ahmiće i logore kod nas u Hercegovini!! Oni koji su to učinili neka poslije smrti gore u paklu ako već tamo nisu!! Kad ovakve zločine vidim sram me što sam Hrvat!!
Zaista istinska sućut obiteljima stradalih, ovakve gnusne zločine treba kažnjavati i progoniti počinitelje. Ali onako ljudski se čovjek zapita - da li je ovaj alkoholičar Sejdo ikada bio na komemoraciji u Trusini ili Grabovici? Kod onih uplakanih čije mjesto uzurpira u Predsjedništvu?
Hadži Gavrilo iskoristi priliku pa održao politički govor, a nakon toga sjeo u limuzinu vrijednu 200 000 KM i otišao za svojim poslom. Nikad prije nije ni čuo za Stuoni Do. Jadni smo.
desetine žena i djece u Varešu je bilo mučeno, silovano ili seksualno zlostavljano od pripadnika HVO-a.????? Za 50 godina cete otkopavati "jame" ,otkrivati konclogore s tisucama pobijenih trudnica i beba kao pravi mitomani...trujete sami sebe
Koliko je ljudi osuđeno za ove zločine ?