Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo stradanje? GODIŠNJICA UBISTVA! Ispravite ovo, znači srbin ubio bebu od 9 mjeseci i još 56 civila, kako vas više nije sramota?
U MEDEDI SE KRKAJU MEDU SOBOM I JEDU PRASETINU......PROKLETO MJESTO I TAJ NAROD
Ovaj Visegrad i taj narod je proklet generalno...poznat po klanjima ubijanjima silovanjima ..jednostavno prokleto mjesto...i taj narod izmedu sebe nije dobar kad nemaju koga izmedu sebe se ubijaju siluju ..uzas...
Genocid je bio u Cjeloj Bosni i Hercegovini nad Bosnjackim Narodom toje i sam reko John Mc Cain u SAD-u.
Moze li postojati gori otpad i smece od onih zbog cije su izdaje poginuli mnogi bivsi sunarodnja i bivsi suvjernici, koliko moras biti bolestan i pogan da pređes na stranu, vjeru i naciju agresora. A poTurceni Bušnje????
Zasto je ondej pakistanaka zastava???
Visegrad visestoljetni bosnjacki grad i tamo su srbi branili kako kazu svoj narod
Teško je reci dali su oni znali da genocid u evropi je glup potez?
ne može te vi biti žrtve jer ste vi počeli rat poginuli ste kao agresori.
Tenkovi su došli u Bosnu, a vratili se traktorima…. O čemu ti?
Pravit ćemo filmove o svakom zločinu sirom svijeta. Brukati pokušaje relativizacije. Eto Srbi i Hrvati, praljak i mladić nek vam budu heroji bruke