Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
napad na stupni do je bio dio sirokorasprostranjenog sistematicnog napada na eliminisanje Bosnjaka, u cilju stvaranja etnicki ciste hrvatske republike herceg bosne kao nacionalni interes republike hrvatske. pred medjunardnim sudom u hagu za zlocine protiv covjecnosti je osudjen kompletan vrh hrvata u bih a dio vrha republike hrvatske je oznacen kao dio UZP-a (tudjman, susak, bobetko).
To su ti HDZ branioci, nisu pucali na chetnike već na saveznike Bošnjake ali su zato preko Ilijaša za sat zbrisali u kiseljak, kakve su to uzp erojčine bile ahahahaha
Zlocin je zlocin, nema opravdanja sa bilo koje strane da dolazi. Ovi sto se satrase sa nekakvim : a sta je druga strana radila? Malo da se preispitaju. Zlocin je zlocin
Pišite o ovom povecanju cijena...dosta vise Dodika, Bakira, Covica...govna novinarska...pisite o pravim stvarima...
Svako hrvatsko dijete koje misli da fašističko-zločinača hzhbUzp treba da postoji treba ubit bez milosti
DBD se UZP djeca vukla ko zmijee
Sve ćemo im vratit aBd. Potomci UZP ce platit veliku cjenu a neki su vec platili jer ih je noc samo progutala
Prilikom antiterorističke akcije HVOa hrabri ljiljani su se hrabro povukli trčećim korakom, svi osim onih 6 nesposobni budala. Bitno je da nije bilo ljudskih žrtava.
https://youtu.be/lcPWwQ4p4JM
BULEVARU USKORO UJKOO
https://youtu.be/lcPWwQ4p4JM
Halo Plenkovic jesu li ti ovo Europske vrijednosti?Jeste li vi promicatelji ovakvih vrijednosti?Milanovic lajavi mozda ima nesto da kaze u izvinjenju?