Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ kako? & Zeki - Vama je najbitnije to jel \'mezar\' il je \'grob\'? Koji ste vi Titovi nacional-socijalisti šljam, to planeta vidjela nije. Bljak.
A ko si onda ti da prosuđuješ? Jesi li Kasima poznavao? Ološu jugošovinistički.
Zaštp bi riječ \"mezar\" bilo kome smetala? I u komunističko vrijeme je dobar komunista muslimanskog imena bio samo onaj koji se potpuno odrekne svog identiteta, poželjno je da cuga i jede krmetinu.Inače mu se ne vjeruje. Hvala Bogu pa je to vrijeme prošlo. Meni bi smetalo da piše \"grob\", a Kasim u njemu.
Divan covjek. Bio je Jugosloven i gradjanin svijeta. I dusom i djelima i pojavom... Ovi danasnji manipulanti sve bi uradili da iskoriste ovakve ljude u dnevnopoliticke svrhe. Sramota.
otkud \"mezar\"? izvinjavam se vjernicima, ali kasim je bio član KP, a poslije SKJ, teoretičar marksizma i PO DEFINICIJI je bio ateista (i anacionalan). nemojte ga trpati gdje ni on sam ne bi htio ba bude utrpan - da li je to dobro ili loše, to je druga stvar, ako ima Boga, On će ocijeniti je li kasim zaslužio džennet ili džehenem, nemojmo mi suditi