Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tko je pucao, odakle...jel itko odgovarao, jel kog traži Sud, išta u tekstu? Kao da ih je grom ubio
@Brabonjce pa zna se ko je!
osudjena vojska eres i karadzic za terorizam nad gradjanima Sarajeva
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovakav zločin nikada se ne zaboravlja!
da se nije zaboravio ne bi Bošnjo blentavi maho sa trobojkom i petokrakom istom onom koja i ubi ove koji su cekali hljeb, rahmet i pokoj im dušama
@Stajnbek888 zaboravili ste vi sve..
Radi cega slikate politicare. Oni dodju na obiljezavanja samo dok su u mandatu. Ni jednog nema da dodje kada prodje mandat. Njihova imena ne treba objavljivati nego funkciju koju obavljaju.
Spisak imena i prezimena koja cu cinile Sarajevo, cine i dan danas. Sve Vase vjesti o muslimanskom Sarajevu su nebulozne lazi. Zato molim ove sa Pala da se spuste do Sarajeva tj., iz one sumetine, prostaju, popiju kafu na carsiji ne sekirajte se niko nece ni skontati da ste tu...
SDA kmet u fetus položaju plače kad se Srbin dere a hrvata mrzi više nego ikog
Mir njihovim dusama.
Zalosno i neponovilo se. Ubile ih one zastave i simboli sto nedavno bijase nedaleko od ovog zlocina u protestu protiv Bleiburski zrtava ,Petokrake!
cuj ko je pucao...pa ko je bio u ratu zna da su idioti gadjali bolnice i djecija igralista svakodnevno
Kako Bakira barem Boga nije strah, ako se ljudi ne boji? Zaradjuje na kostima mrtvih, da bi nahranio gladne sda poslusnike.
Koji odron od novinara,niste napisali KO JE UBIO.
Nije moglo Bakira u podrumu strefiti, zna on naci skloniste.
Što bi naš Kemica rekao....NIKOME SE NE PONOVILO!!!
Pretužno! Nikad zaboraviti! Nikad oprostiti!
Spavas li mirno ubojico svojih komsija!?