Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đeneral Ratko Mladić je heroj i prvoborac protiv islamskog terorizma šerijata i kalifata! danas 7 đamija vam zatvaraju u Austriji i progone 20 ođa, zar je Đeneral griješio?!
E u pi*ku materinu, da nisam tu bio pa da vam povjerujem u pobjedu?! Eno vam još čizama i opreme po šumi a vi vazite o pobjedi, bolesnici!
fišo ove predstave organizuje sa SDA bandom pred izbore, a koliko je on i tzv učesnici upoznati sa ovim i ovakvim događajima iz naše istorije, vidi se po komentarima i govorima, bruka i poniženje koje samo može SDA da organizuje
Na Kosovu polju nije bilo prezivjelih srba Jos im se Milica udala za turcina i pominjete to...
Ne poredi to sa Sutjeskom i Zelengorom tvoru zeleni. Niste partizanima do koljena bili. SF SN
@NoridOpetUdara Javio se još jedan "veliki borac" protiv antifašizma. Vraćaj se pod kamen ispod kojeg si izmigoljio.
krenuli i bošnjaci slaviti poraze. kad je bal nek je maskenbal.