Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nešto nema predstavnika SDA, mora da su bili na sastanku.
Rahmet duši gazijo!
KAko ba ŠEro komandant , a Bakir je toliko želio da bude šehid, na svakoj liniji bio nakon što je Sebiju izveo iz opkoljenog Sarajevo u Septembu 1992 da konačno završi medicinski fakultet u ZAgrebu koji joj se zanedao jedno 15 godina prije toga ! Bakir javno izjavljuje da borio sa neprijateljem oči u oči ! Jel nako ko nedavno u onom restoranu u Lukavici sa Miletom !! :))) Ako je ŠEro poginuo imamo mi sad školovanih muslimana ko Sebija da razvaljuju neprijatelja po KUC. Sebija Predsjednik !
Cuj ni manje ni vise nego Niskim specijalcima ha ha aj kada lazete malo bar odvadite mada licno zao mi je skoro svakog covjeka
zar tebe nisu lavovi iz zoloskog pojeli?
@I da imam odkud mi Nisu jos
SRBI SU POBILI 3372 DJETETA U BIH