Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar nisu mogli ove aute skloniti. e u titino vrijeme bi ih na proste faktore rastavili. Sretana godisnjica 1. Korpusa.
volio bih kada bi mediji posvetili vise paznje djeci poginulih komandanata i oficira armiej bih, i poginulih boraca heroja i zlatnih ljiljana i njihovih obitelji, prvo da znamo u kakvom su statusu, drugo da znamo mi drugi tu djecu, dakle sinove i kcerke najboljih bosanskih sinova koje je ova zemlja dala nakon 1463, njihovi ocevi su skupa sa mojim ocem izborili ono sto smo izgubili 1463 neovisnost nase domovine. Pa da mi onda znademo tko je sin ili kcerka, sefat zajke, midhata hujdura, envera sehovica, zaima imamovica, izeta nanica, avde palica, zeljka kneza, ive mijacevica, rade zoranovica, i drugih pa da ih na ulici pozdravljamo sa postovanjem
Moj otac je bio u armiji bih od 1991, dakle od formiranja patriotske lige, bio je kapetan u armiji, za razliku od srboljuba tihica i mnogih izdajnika iz sda stranke, moj otac i hiljade boraca armije bih su stali na brnaik domovine. Dok je tihic isao u beograd da daje izjave da se ne vrijedi boriti za bosnu, dok suljo srboljub tihic bio kod drugog izdajnika fikre abdica moj otac i hiljade boraca armiej bih su nesebicno zalozili za domovinu sto su imali svoj zivot, moj otac je prezivio rat ali neki drugi ocevi, stricevi, ujaci, sinovi nisu i hvala im od srca moj naklon ide tim hrabrim mladicima bosni odanoj mladosti. Moj otac je bio pripadnik 1. korpusa arbih, general sefer je jedini pravi armijski general a ne ono smece od delica koje su pripadnici armije bih zarobili na zlatistu dok je on rokao po nama. Rahmetli talijan je heroj i ljudina zalosno je da njegov sin ne moze da nadje posao, nije mi za mene ja sam sin obicnog kapetana on je sin generala
smrdija ko nokia
Armija PiH24% nije cinila zlocine,oni su u odbrani napadali domace stanovnisto u Zapadnoj Bosni koje je drugacije mislilo i u u odbrani usput klali svoju bracu.Armija PiH24 % je u odbrani napala svoje dojucerasnje saveznike u Herceg Bosni na njihovoj Hrvatskoj vjekovnoj zemlji i u odbrani klali i u.bijaliMi smo se samo branili,prvo od S.rba,pa H.rvata i onda sami od sebe.I kao zasluge danas haramo paraolimpijadama i klicemo: oj Ratko ljubim te u bradu,umjesto P.otocara danas zivim u gradu
Pa čitav svijet vas je naoružavao, dovodio strane plaćenikei n akraju kada ništa nije uspjelo uveli srbima sankcije, a kada su se uplašili muslimanskih izbjeglica u Evropi onda su srbe bombardovali mjesecima to su činjenice !!Pa ne bi vas nigdje bilo to svi strani analitičarii i danas govore da nije bilo NATOvih zločinaca!!!
NATO bombardovanje Srpskih položaja mjesecima hoćeš reći da je zaustavio napredovanje Srpskih snaga !!! Zahvalite se vi vojsci RS što danas imate paraolimpijske prvake:)
Tačno Dado. Taj dio BIH je još uvijek okupiran zahvaljujući stranim silama koje su zaustavile Armiju BIH pred samom Banjalukom. Da to nisu uradili danas bi ti pisao iz sjeverne Mitrovice vireći kroz prozor kada će Kosovari naići. Oni koji su vas vodili za stvaranje velike Srbije su se ispalili odmah poslije 95 godine u Srbiju u svoje vile po Beogradu. Mnogi su i danas u Hagu a ima ih po zatvorima širom svijeta.
Nadljudskom borbom pripadnici OSBiH su stvorili prostor za opstanak bošnjačkog naroda. Nametnuti embargo na uvoz oružja je spriječio da Armija RBiH oslobodi zemlju od koljača, masovnih ubica, terorista i genocidaša. Danas imamo teritorij BiH koji svim bošnjacima garantuje makar biološki opstanak.
Hvala vam pripadnici tzv. ABH što nam svojom \"hrabrom\" borbom stvorište RS i svedoše na 23% teritorije odbranu zemlje bez himne, sa tri predsjednika, 2 entiteta koji funkcionišu kao države za sebe !!! mnogo vam hvala bili ste uspješniji nego olimpijci u Londonu:))
Pozdrav sarajevskim herojima koji su uspjeli zaustaviti četnike i JNA koju smo naoružavali 40 godina i od nje napravili 4. oružanu silu u Europi. Srbadija je tada dobila po ušima i nikada više im rat neće ni pasti na pamet.
Bolje prilliči da je obilježena 23 godišnjica od stradanja 1 korpusa ABH:))
Jesam se naklepo ovih u stasa u patikama
izbjeglico, smrd0njo..trebal humanitarna?? :-) hahahahahaha
Hvala svima koji ste odbranili Sarajevo i RBIH- u !!! Bosna je bila prije svih nacija u Evropi i Balkanu i OSTAT ce poslije svih !!! Sve ce proci SAMO SU SARAJEVO I BOSNA VJECNI I NEPOBJEDIVI !!! Hvala Nasim Borcima koji su zivot dali i rizikovali za jednu i jedinu Re-publiku Bosnu i Hercegovinu !!! BORCI KOJI SU ODBRANILI RBIH-u OD BARBARA, GENOCIDASA I SISTEMATSKIH SILEDZIJA SRBA TERORISTA I SRPSKE TERORORE VAMPIRSKIH KAPELA SMRTI !!! RBIH4VER !!!
@opleti,pa gde su vam 160 000 sarajevskih srba i 37 000 sarajevskih hrvata u 1. korpusu....vase bosnjacke lazi o multieticnosti pobijaju upravo vasi podaci ,brigada mesa selimovic je na pocetku brojala oko 1500 bosnjaka a radi se o bosnjacima sa teritorije koja je bila desetostruko manja od 1.korpusa BiH i sa desetostruko manjim brojem bosnjaka koji su pre rata zivjeli na njoj... a vas citav korpus na pocetku rata dok ste prodavali lazi o multieticnosti samo 1500 srba....ako laze koza ,ne laze rog...