Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevskiratnituneldb Tuneldb
Na face book stranici sarajevskiratnituneldbdb možete vidjeti pravo mjesto stradanja civila 07.05.1995 a ne ovo gdje oni polažu cvijeće. Nek ih je sram što lažu narodu.
Svaki dan ratna pogrijačina.
BILO BI DOBRO DA JE vLADA ks POLOŽILA CVIJEĆE NA MJESTO STVARNOG STRADANJA TIH CIVILA. 07.05.1995 KOD KUĆE KOLARA NIJE NIKO POGINUO MASAKR SE DOGODIO TOG 07.05.1995. G. KOD KUĆE BIJELONJA IZ KOJE JE BIO JEDINI ULAZ U sARAJEVSKI RATNI TUNEL U PERIODU 1992-1995. oVU ČINJENICU VLADA KS I FOND MEMORIJALA OD JAVNOSTI KRIJE KAO GUJA NOGE.