Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pozdrav za buzim i herojsku krajinu, mjesto odakle je iskra slobode prelasla u oslobodilacki plamen.
SELAM ZA BUZIM IZ MOSTARA
ESSELAMUALEJKUM, BACO CAZINSKE KRAJINE. Bosanska Krajina ne zaboravlja a Boga mi Dragog ni oprostiti nece nikad. Jer ZLO koje su ZLOTVORI napravili narodu BOSNE se ne oprasta.
Sve najbolje Bužimljanima i da se što prije izmire sa Kladušanima. Svi smo isti narod i ne trebaju nam nikakva mržnja ni podjele. Isti savjet i za Kladušane.
Koliko god da je sehida, malo ih je
cijela ti se slovenija iZtovarila na kompletan zenski rod. jel ti cale bio medju onim vikend cetaljima sto su 92.-e iz slovenije dolazili u bosnu pljackat,klat i silovat?
najbolje se iztovarim na lokalni mezar svinje cuvam u mesdzidu
http://www.kip.ba/2012/01/11/buzim-obiljezena-19-godisnjica-bitke-%E2%80%9Emunja-93-foto/ (Foto)
NIKADA NE ZABORAVITI. NITI OPROSTITI.
Da nije nas iz SDJA bilo sad bi Bosna bila cjelovita,ovako imate svoj kotar-svoju meraju,avliju,svoj kanton,svoj Buzim i zato morate biti zahvalni nama iz SDJA. Zivila SDA